Jung Kook (BTS) is nieuwe global brand ambassador van Calvin Klein

Jung Kook is het volgende lid van BTS dat aangekondigd is als global brand ambassador voor een groot modehuis. Het jongste lid van BTS koos voor Calvin Klein, waar hij ambassadeur zal zijn voor zowel Calvin Klein Jeans als Calvin Klein Underwear.

Fans droomden er al jaren van en nu is het eindelijk zover. Jung Kook van BTS is de global brand ambassador voor Calvin Klein en zal dus – schaarsgekleed – te zien zijn in verschillende campagnes. Zijn eerste campagnefoto’s en video’s werden nu al gedeeld, maar vanaf 1 april (geen grap) zal Jung Kook ook te bewonderen zijn op metersgrote billboards van Calvin Klein.

BTS

Doordat BTS nu, door hun verplichte legerdienst, een tijdje geen activiteiten meer kan doen als groep, kunnen de leden wel individuele brand deals aannemen. De eerste die dat deed was SUGA. Hij werd eind vorig jaar voorgesteld als nieuwe global brand ambassador van het luxemodehuis Valentino. Jimin werd de nieuwe global brand ambassador voor Dior en voegde daar later ook nog Tiffany & Co aan toe.

J-hope bleef trouw aan Louis Vuitton, waaraan BTS eerder al als groep verbonden was. V was vorig jaar al een eregast bij de show van Celine en blijft verbonden aan het merk, ook al is hij nog niet officieel aangekondigd als ambassadeur. Zo droeg V in zijn recente covershoot voor Elle Korea uitsluitend kleding van Celine. Ook RM blijft al maandenlang trouw aan het modehuis Bottega Veneta, maar werd ook nog niet officieel bevestigd als brand ambassador. Jin startte in december met zijn verplichte legerdienst en is voorlopig dus nog niet verbonden aan een modehuis. Waarschijnlijk zal hij wel een deal krijgen wanneer hij terugkeert in juni 2024.

Bekijk hier de campagnebeelden van Jung Kook voor Calvin Klein:

Meer
Lees meer...