Jung Kook (BTS) treedt op tijdens openingsceremonie WK voetbal

Jung Kook van BTS zal deel uitmaken van de openingsceremonie van het WK voetbal in Qatar. De zanger zal ook, samen met enkele andere artiesten, te horen zijn op de officiële World Cup Qatar 2022 Soundtrack.

De soloprojecten van de leden van BTS krijgen steeds meer vorm. Na het soloalbum ‘Jack In The Box’ van j-hope, het solonummer The Astronaut van Jin en het aankomende album ‘Indigo’ van RM, volgt nu het nieuws dat Jung Kook te horen zal zijn op de officiële WK-soundtrack.

Jung Kook

Big Hit Music heeft officieel aangekondigd dat Jung Kook deel zal uitmaken van de openingsceremonie van het WK voetbal in Qatar. Jung Kook zal daarnaast ook te horen zijn op de FIFA World Cup Qatar 2022 Soundtrack.

Enkele weken geleden reisde Jung Kook al naar Qatar voor enkele opnames die ook te maken hadden met het WK voetbal. Waarschijnlijk ging het hier om de opnames van de videoclip van het nummer dat hij maakte voor de officiële soundtrack van het WK.

BTS bracht eerder al een nieuwe versie uit van hun nummer Yet To Come voor het WK. Daarbij ging het om een clip voor het Zuid-Koreaanse automerk Hyundai, waarvan BTS nu al enkele jaren ambassadeur is. Maar nu zal het dus niet gaan om de hele groep, maar enkel om Jung Kook. Het is nog niet geweten of het nummer voor de openingsceremonie zal verschijnen of dat het daar pas voor het eerst te horen zal zijn.

Bekijk hier nog eens de videoclip van Yet To Come (Hyundai version):

Meer
Lees meer...