Charlie Puth kondigt samenwerking met Jung Kook (BTS) officieel aan

Volgende week verschijnt Left and Right, het nieuwe nummer van Charlie Puth. De afgelopen weken teasede de zanger al dat er een opvallende featuring artist zal zijn op dat nummer. Fans van BTS hadden al snel door dat Charlie daarbij hintte op Jung Kook en nu is dat nieuws ook bevestigd door het duo met een video op TikTok.

De Zuid-Koreaanse boyband BTS liet eerder deze week weten dat ze de komende tijd meer aandacht zullen besteden aan hun solocarrières. Terwijl ze ook nog steeds actief blijven als groep. We wisten al dat j-hope in juli een soloalbum zal uitbrengen én op het podium van Lollapalooza zal staan. Daarnaast zal je vanaf 22 juli kunnen kijken naar de spin-off van In The Soop met V en zijn vrienden van de Wooga Squad. Maar het eerste solowerk van BTS mogen we al volgende week verwachten.

Left and Right Feat. Jung Kook

Op vrijdag 24 juni verschijnt Left and Right, het nieuwe nummer van Charlie Puth. Voor dat nummer werkte hij samen met een andere artiest. De afgelopen weken teasede Charlie via sociale media naar de identiteit van die artiest. Maar trouwe BTS-fans hadden al heel snel door dat het ging om Jung Kook. Met een video op TikTok werden die geruchten nu ook bevestigd want we krijgen de twee te zien terwijl ze ook al korte fragmenten van het nummer laten horen.

Het is niet de eerste keer dat Charlie Puth en Jung Kook samenwerken. In 2018 deelden ze al eens het podium tijdens de MGA Awards in Zuid-Korea. Toen brachten ze samen de hit van Charlie Puth: We Don’t Talk Anymore.

Bekijk hier de TikTok van Charlie Puth en Jung Kook:

@charlieputh

Pre-save Left and Right (with Jungkook) !! Link in bio. (If we get 500,000 pre saves I’ll drop it on June 24.)

♬ original sound – Charlie Puth

Bekijk hier het optreden van Charlie Puth en Jung Kook uit 2018:

Meer
Lees meer...