V (BTS) krijgt spin-off ‘In The Soop’ met z’n bekende vrienden Choi Woo-shik, Park Seo-joon, Park Hyung-sik en Peakboy

De Zuid-Koreaanse boyband BTS kondigde aan dat ze de komende tijd gaan werken aan hun solocarrières. We wisten al dat j-hope z’n eerste soloconcert zal houden op het hoofdpodium van het Amerikaanse festival Lollapalooza. V zal dan weer te zien zijn in zijn eigen spin-off van In The Soop. Daarin zal hij met z’n vrienden van de zogenaamde Wooga Squad enkele dagen samenwonen in het In The Soop-huis.

In The Soop, het realityprogramma waarbij BTS enkele dagen samenleefde in een huis in een bos (/”soop” in het Koreaans), krijgt een spin-off. Daarbij zal het niet BTS zijn die naar het huis trekken, maar wel de bekende vriendengroep van V: de Wooga Squad.

In The Soop – Wooga Squad edition

Kim Tae-hyung, die we allemaal kennen als V van BTS, heeft naast de zes andere leden van BTS nog superbekende vrienden. Het gaat daarbij om de zogenaamde Wooga Squad, die bestaat uit Park Seo-joon, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik en Peakboy. De naam Wooga (우가) Squad komt van de uitspraak (우리가 가족이야?/”Woori-ga gajok-iya?“), die letterlijk betekent “Zijn we familie?”. Daarmee willen ze tonen dat ze, hoewel ze geen echte bloedverwanten zijn, ze toch als een echte familie aanvoelen.

Kim Tae-hyung, Park Seo-joon en Park Hyung-sik leerden elkaar kennen op de set van Hwarang: The Poet Warrior Youth. Op dat moment was Park Seo-joon al goed bevriend met Choi Woo-shik en Peakboy waardoor zij zich vlot bij de groep aansloten. De vijf vrienden hebben allemaal een overvolle agenda, maar wanneer ze vrije tijd hebben, zijn ze vaak samen te vinden. Zo gingen ze al samen op reis en doken ze allemaal op in de videoclip van het nummer Gyopo Hairstyle van Peakboy.

Van BTS tot Parasite

De vijf vrienden zijn niet van de minste. Zo maakt V natuurlijk al negen jaar deel uit van BTS, de grootste boyband ter wereld. Maar ook de andere leden van de groep zijn razend populair. Choi Woo-shik speelde de hoofdrol in de film Parasite, die in 2020 de Oscar voor Beste Film won. In diezelfde film duikt ook Park Seo-joon even op. Hij speelde de hoofdrol in verschillende K-drama’s, waaronder She Was Pretty, What’s Wrong With Secretary Kim en Itaewon Class. Park Seo-joon zal binnenkort ook zijn Hollywooddebuut maken in The Marvels.

Park Hyung-sik startte zijn carrière als K-popster bij de groep ZE:A, maar is ondertussen net als Choi Woo-shik en Park Seo-joon een veelgevraagd acteur. Hij was al te zien in onder andere Suits en Strong Girl Bong-Soon en eerder dit jaar in Soundtrack #1 op Disney+. Peakboy tot slot is een zanger en rapper die al heel wat hits op z’n naam heeft staan.

Bekijk hier de videoclip van Gyopo Hairstyle van Peakboy waarin de vier andere Wooga Squad-leden opduiken:

De Wooga Squad-versie van In The Soop verschijnt volgende maand.

Meer
Lees meer...