V (BTS) verrast fans met jazzoptreden

De festiviteiten voor de 10de verjaardag van BTS zijn nog steeds volop aan de gang. Vandaag werd er zo een nieuwe video gepost op YouTube. Het ging daarbij om een optreden van V, waarbij hij twee jazzcovers bracht onder begeleiding van een jazzband en zangeres Minna Seo.

BTS overlaadt z’n fans jaarlijks met cadeautjes tijdens Festa, de verjaardag van het debuut van de groep in 2013. Dit jaar viert de groep zo z’n tiende verjaardag dus gaat het er extra feestelijk aan toe. Naast een nieuw groepsnummer, een liveversie van 편지 (Dear. ARMY) van Jimin en een heus festival in Seoul, heeft nu ook V een speciale verrassing gelost voor z’n fans.

Le Jazz de V

V (Kim Tae-hyung) van BTS heeft z’n liefde voor jazz nooit onder stoelen of banken gestoken. In het verleden deelde hij al vaak luistersuggesties voor z’n fans en tijdens livestreams speelt hij geregeld jazzklassiekers in de achtergrond. Eind vorig jaar loste de zanger een cover van het iconische kerstnummer It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas van Bing Crosby. En nu heeft hij van datzelfde nummer een liveversie gebracht onder begeleiding van een jazzband.

In de video van iets meer dan 7 minuten brengt V niet enkel It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas maar ook Cheek To Cheek van Ella Fitzgerald en Louis Armstrong. Voor dit nummer kreeg V het gezelschap van zangeres Minna Seo die ook al te horen was in zijn versie van It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas. In de band zijn Docskim (piano) en Jong Eun (gitaar) te zien. Docskim werkte in het verleden al als producer aan verschillende nummers van BTS. Jong Eun werkte recent nog mee aan enkele nummers van ‘Indigo’, het soloalbum van RM van BTS. V komt dit jaar nog met zijn eerste soloalbum. Daarop kunnen we dus mogelijk ook jazzmuziek verwachten.

Bekijk hier het minioptreden van V:

Meer
Lees meer...