Iemand heeft ‘Temptation Island’-Alex afgeranseld: bokswedstrijd tegen Niels?

Iemand heeft ‘Temptation Island’-Alex afgeranseld: bokswedstrijd tegen Niels?

Bokswedstrijden zijn tegenwoordig weer hipper dan hip en dat is ook ‘Temptation Island’-verleider Alex niet ontgaan. Daarom heeft hij zijn (voormalig) rivaal Niels uitgedaagd voor een partijtje boksen in de ring. De verleider deelde dit zelf op Instagram. Nu is er zware ruzie tussen Rosanna, de vriendin van Niels, en Alex.

Het bericht waarin Temptation Alex Niels uitdaagt voor een potje boksen werd intussen al verwijderd, maar een fan heeft het opnieuw online gezet. Niels lijkt het niet te zien zitten, maar Alex dringt aan.

Hij zegt tegen Niels dat hij voor één keer moet laten zien dat hij een man is: “Het zou toch mooi zijn als je je kunt bewijzen tegenover haar.”

Alex heeft het natuurlijk over Rosanna, die ook in het filmpje te zien is. Zij zegt dat het niet eerlijk zou zijn als Alex en Niels tegen elkaar zouden vechten, omdat Alex al bokservaring heeft.

Of dit gevecht effectief ooit zal plaatsvinden, is nog maar de vraag.

De video waarin Alex Niels uitdaagt:

De bloedneus van Alex

Er is nu een gigantische ruzie begonnen tussen Rosanna en Alex en daar zijn echt heftige beelden van opgedoken. De ruzie moet volledig uit de hand gelopen zijn. Er gaat een foto rond van Alex met een enorme bloedneus en screenshots waaruit zou blijken dat Alex vreemdgaat. Wie Alex een kopje kleiner maakte, is niet duidelijk, maar het staat vast dat hij enorm afgetuigd is.

De aanleiding zou geweest zijn dat Alex vreemd wou gaan terwijl zijn vriendinnetje Erin op vakantie is. Daarvan postte Rosanna heel wat bewijs op sociale media. Of zou Alex toch gewoon klop gekregen hebben van Niels?

De bloederige foto van Alex:

Het bewijsmateriaal waaruit blijkt dat Alex zijn vriendin wou bedriegen:

Gesponsorde artikelen