Iemand heeft uitgerekend hoeveel tijd je in je leven gemiddeld verliest aan katers en het is veel

Kater
iStock

Omdat je in het weekend wel eens last van kan hebben, leek het ons nuttig om eens te kijken hoeveel tijd we in ons leven ongeveer verliezen aan katers. Dat blijkt gemiddeld zo’n twee jaar te zijn, al is dat natuurlijk niet bij iedereen hetzelfde.

Als je af en toe eens iets drinkt en soms ook eens te veel drinkt, ken je wel het gevoel van misselijk wakker worden met hoofdpijn en de de gedachte dat je nooit meer gaat drinken. Uiteindelijk blijkt die gedachte meestal vergeten als de kater ook weg is.

Het bedrijf Healthspan Ruby Effervescent wou eens weten hoeveel tijd we nu in totaal in ons leven een kater hebben. Ze hebben daarom 2.000 mensen gevraagd hoe vaak ze drinken en hoe vaak ze een kater hebben en kwamen tot de conclusie dat volwassenen gemiddeld éénmaal per week een kater hebben.

Dat wil dus zeggen dat we in ons leven in totaal ongeveer 724 dagen last hebben van een kater en dus zo’n 2 jaar van ons leven in de zetel liggen met een emmer en een pijnstiller. De volgende keer misschien toch iets minder drinken?

Gesponsorde artikelen