‘IF’ van John Krasinski met Ryan Reynolds in de hoofdrol krijgt laatste trailer

De familiefilm IF van John Krasinski, aka Jim uit The Office, heeft een een laatste trailer gekregen. In de film worden denkbeeldige vrienden (imaginary friends) echt, maar de mensen die hen inbeelden, zijn hun ondertussen vergeten. Daarom moeten Bea (Cailey Fleming) en The Man Upstairs (Ryan Reynolds) hen helpen om uit de vergeetput te geraken.

Volgende maand verschijnt met de film IF een veelbelovende familiefilm in de zalen. De film werd geschreven en geregisseerd door John Krasinski, die zelf ook in de film te zien zal zijn. De hoofdrol in IF wordt gespeeld door niemand minder dan Ryan Reynolds, maar ook de rest van de cast is niet van de minste.

IF

IF is eigenlijk een afkorting en staat voor Imaginary Friends. De film vertrekt vanuit het idee: “Wat als alles wat je als kind geloofde echt waar is?”. We volgen twee mensen: de jonge Bea (Cailey Fleming) en The Man Upstairs (Ryan Reynolds). Zij kunnen de denkbeeldige vrienden zien van mensen die opgroeiden en hun denkbeeldige vrienden vergeten zijn. Deze IF’s zijn op zoek naar een nieuwe thuis en daar moet het duo hen bij helpen.

In de trailer krijgen we te zien hoe The Man Upstairs vertelt dat de Imaginary Friends vergeten worden wanneer hun kinderen opgroeien. Ze zitten samen achter een gesloten deur die The Man Upstairs duidelijk niet graag opendoet. “Zijn ze eng?”, vraagt Bea. “Erger. Ze zijn wanhopig”, is het antwoord. Vervolgens krijgen we enkele van de wanhopige Imaginary Friends te zien, die op zoek zijn naar een nieuw kind om de denkbeeldige vriend van te zijn. Bea en The Man Upstairs besluiten om hen daarbij te helpen.

Cast

Naast Ryan Reynolds (DeadpoolRed Notice) en Cailey Fleming (The Walking DeadLoki) zijn er nog heel wat grote namen te zien in de film. Het gaat daarbij om Fiona Shaw (Harry Potter), Bobby Moynihan (DuckTales), Alan Kim (Minari) en Liza Colón-Zayas (The Bear).

Daarnaast zijn er ook een heel aantal acteurs die hun stem lenen aan een personage. Het gaat daarbij om John Krasinski (The Office), Steve Carell (The Office), Bradley Cooper (A Star Is Born), Blake Lively (Gossip Girl), George Clooney (Pretty Woman), Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Louis Gossett Jr. (Watchmen), Emily Blunt (Oppenheimer), Matt Damon (The Martian), Maya Rudolph (The Good Place), Jon Stewart (The Daily Show), Sam Rockwell (Vice), Sebastian Maniscalco (The Irishman), Christopher Meloni (Green Lantern), Richard Jenkins (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story), Awkwafina (Crazy Rich Asians) en Vince Vaughn (True Detective).

Bekijk hier de laatste trailer voor IF:

IF verschijnt op woensdag 15 mei in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...