Steve Carell en John Krasinski binnenkort voor het eerst sinds ‘The Office’ opnieuw samen te zien

De laatste aflevering van The Office US verscheen in 2013 en markeert de laatste samenwerking van Steve Carell en John Krasinski. Maar volgend jaar, 10 jaar na het einde van The Office, zullen Michael en Jim opnieuw samen te zien zijn op het scherm.

Tien jaar na het einde van The Office US zullen Steve Carell en John Krasinski opnieuw samenwerken. De twee speelden jarenlang samen als Michael Scott en Jim Halpert, maar na het einde van The Office waren ze nooit meer samen te zien. Tot nu.

If

Carell en Krasinski zullen samen te zien zijn in de nieuwe film If, geschreven en geregisseerd door John Krasinski zelf. Eerder werd al aangekondigd dat Krasinski zelf een rol zal spelen in de film, net zoals Ryan Reynolds (Red Notice), Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) en Fiona Shaw (Harry Potter).

Nu heeft Krasinski meer castleden aangekondigd. Daarbij gaat het naast Steve Carell ook om Louis Gossett Jr. (Watchmen) en de kindsterren Alan Kim (Minari) en Cailey Fleming (The Walking Dead). Er is nog niet veel geweten over de inhoud van de film, al verklapte Krasinski wel al dat het zou gaan over een kind dat z’n eigen verbeelding opnieuw probeert te ontdekken.

De film staat gepland om op 17 november 2023 te verschijnen. Op dat moment zal het einde van The Office dus officieel tien jaar achter ons liggen.

Meer
Lees meer...