Jennifer Garner heeft ‘The Office’ volledig uitgekeken en deelt haar (hilarische) reactie met de wereld

Heel wat fans hadden moeite om hun tranen te bedwingen tijdens de laatste aflevering van The Office. Die aflevering heeft actrice Jennifer Garner ondertussen ook bekeken. En dat ze er een beetje emotioneel van werd, da’s een serieus understatement.

De laatste aflevering van The Office US werd uitgezonden op 16 mei 2013. Da’s ondertussen al meer dan zeven jaar geleden, maar dat wil niet zeggen dat de hele wereld al op de hoogte is van het einde van de reeks over het reilen en zeilen op de werkvloer van de Dunder-Mifflin Paper Company.

Per ongeluk in slow motion

Zo heeft actrice Jennifer Garner in quarantaine de reeks volledig bekeken, samen met haar kinderen, en heeft ze haar reactie na de laatste aflevering vastgelegd op de gevoelige plaat. En die reactie is tegelijk hilarisch en enorm herkenbaar.

https://www.instagram.com/p/CESj6tJjs2u/

“Mijn kinderen en ik hebben samen gekeken”, begint de actrice in het filmpje dat ze via Instagram met haar volgers deelde. Maar dan wordt het geluid van het filmpje vervormd en krijgen we in slow motion (die ze per ongeluk heeft aangezet) te zien hoe Garner hysterisch aan het huilen is.

“Nood aan een goede huilbui”

Jennifer Garner en haar kinderen hebben tijdens de quarantaine elke dag een aflevering van The Office bekeken. “We hebben het uitgekeken, en dat heeft nogal uitgesproken gevoelens bij mij veroorzaakt”, vertelt ze bij het filmpje (waarin ze te zien is in een Dunder-Mifflin-trui.

“Kijk wie nood had aan een goede huilbui”, horen we de actrice lachend zeggen. “En misschien had een douche ook wel deugd gedaan. Maar het is tof om te weten dat je nog steeds zoveel passie voor iets kunt hebben”, klinkt het in een voice-over van de actrice.

Laatste aflevering

Fans zijn het bijna unaniem eens dat The Office er enorm op achteruit gegaan is sinds Michael Scott (gespeeld door Steve Carell) Dunder-Mifflin verliet in seizoen 7. Maar de laatste aflevering van de reeks heeft alles goedgemaakt.

Daarin ronden de makers van The Office vakkundig alle verhaallijnen af, en duikt zelfs de ‘world’s best boss‘ op speciaal voor het huwelijk van Dwight (Rainn Wilson) en Angela (Angela Kinsey). De laatste aflevering lokte in 2013 meer dan 5 miljoen kijkers naar NBC.

Daarna werd The Office beschikbaar op Netflix, maar daar verdween de reeks ondertussen weer. Vanaf volgend jaar is The Office te vinden op Peacock, het streamingplatform van NBC.

Meer
Lees meer...