Familiefilm ‘IF’ van John Krasinski met Ryan Reynolds in de hoofdrol krijgt teaser trailer

De familiefilm IF van John Krasinski, aka Jim uit The Office, heeft een eerste teaser trailer gekregen. Daarin krijgen we hoofdrolspelers Ryan Reynolds en Cailey Fleming al uitgebreid te zien en horen we ook Steve Carell als de denkbeeldige vriend Blue.

Volgend jaar verschijnt met de film IF een veelbelovende familiefilm in de zalen. De film werd geschreven en geregisseerd door John Krasinski, die zelf ook in de film te zien zal zijn. De hoofdrol in IF wordt gespeeld door niemand minder dan Ryan Reynolds, maar ook de rest van de cast is niet van de minste.

IF

IF is eigenlijk een afkorting en staat voor Imaginary Friends. De film vertrekt vanuit het idee: “Wat als alles wat je als kind geloofde echt waar is?”. We volgen twee mensen: de jonge Bea (Cailey Fleming) en The Man Upstairs (Ryan Reynolds). Zij kunnen de denkbeeldige vrienden zien van mensen die opgroeiden en hun denkbeeldige vrienden vergeten zijn. Deze IF’s zijn op zoek naar een nieuwe thuis en daar moet het duo hen bij helpen.

Naast Ryan Reynolds (Deadpool, Red Notice) en Cailey Fleming (The Walking Dead, Loki) zijn er nog heel wat grote namen te zien in de film. Het gaat daarbij om Fiona Shaw (Harry Potter), Bobby Moynihan (DuckTales), Alan Kim (Minari) en Liza Colón-Zayas (The Bear). En ook John Krasinski (The Office), die IF schreef en regisseerde, zal in de film te zien zijn. Daarnaast zijn er ook een heel aantal acteurs die hun stem lenen aan een personage. Het gaat daarbij om Steve Carrell (The Office), Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Louis Gossett Jr. (Watchmen), Emily Blunt (Oppenheimer), Matt Damon (The Martian), Maya Rudolph (The Good Place), Jon Stewart (The Daily Show), Sam Rockwell (Vice), Sebastian Maniscalco (The Irishman), Christopher Meloni (Green Lantern), Richard Jenkins (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story), Awkwafina (Crazy Rich Asians) en Vince Vaughn (True Detective).

Bekijk hier de teaser trailer voor IF:

IF verschijnt volgend jaar in de zalen.

Meer
Lees meer...