IJslandse Eurovisie-inzending Daði Freyr lost kerstnummer met hilarische videoclip

Daði Freyr, die dit jaar IJsland zou vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, heeft nieuwe muziek uitgebracht. Het gaat om het kerstnummer Every Moment Is Christmas With You dat voorzien is van een hilarische videoclip.

In een wereld zonder het coronavirus had IJsland dit jaar waarschijnlijk het Eurovisiesongfestival gewonnen. Het nummer Think About Things van Daði & Gagnamagnið werd een hit in binnen- en buitenland waardoor iedereen de gigantische IJslander nu kent. En hij zit ook absoluut niet stil, want hij heeft nu ook een nieuw nummer uit.

Every Moment Is Christmas With You

Every Moment Is Christmas With You is een rasecht kerstnummer, maar het is vooral de clip die hilarisch is. Die clip is namelijk een verzameling van stockbeelden in kerstthema, waarbij de ogen en mond van Daði Freyr op de vreemdste plaatsen verschijnen.

We zien de zanger zo op een kaars, maar ook op een kerstboom of op kerstsokken. Soms is het eventjes zoeken, maar de IJslander zit wel degelijk in elke scène. Kunnen jullie hem overal vinden?

Bekijk de clip voor hete nummer Every Moment Is Christmas With You:

Eurovisie 2021

Onlangs raakte bekend dat Daði & Gagnamagnið volgend jaar nog eens mogen deelnemen aan het Eurovisiesongfestival. De favoriet voor de editie van 2020 is deze keer intern gekozen in IJsland. Normaal houdt IJsland een nationale voorronde, maar die gaat deze keer dus niet door.

Het nummer waarmee Daði & Gagnamagnið in 2021 te zien zullen zijn op het Eurovisiesongfestival is nog niet bekend. Maar als er iets is dat we ondertussen weten van de groep, dan is het wel dat ze weten hoe ze een monsterhit moeten schrijven. Het Eurovisiesongfestival gaat door van 18 tot 22 mei in Rotterdam.

Dans hier nog eens mee met Think About Things van Daði & Gagnamagnið:

Meer
Lees meer...