‘Ik Swipe Je’: VTM 2 komt met nieuw zomers datingprogramma voor single vrienden

Online daten en daten op reis … het zijn twee zaken die veel mensen zullen afschrikken. Toch vormen zij het onderwerp van het nieuwe VTM 2-programma Ik Swipe Je. Daarin gaan zes duo’s vrienden via datingapps op zoek naar een date, soms voor de rest van hun leven, soms voor één nacht.

Wie al eens Tinder, Bumble of Grindr heeft geopend in het buitenland weet dat hij, zij of hun zich aan een groot avontuur waagt. VTM 2 zal dat avontuur volgen bij zes duo’s van single bestfriends.

Online daten in het buitenland

De goede vrienden wagen zich in het buitenland namelijk allemaal aan online daten. De eerste vraag daarbij is uiteraard: wat zoeken ze? Bij sommigen gaat dat om allesverslindende liefde, bij anderen om een one-night-stand. Daarnaast hebben alle deelnemers in Ik Swipe Je uiteraard ook hun type en hun voorkeur op het vlak van uiterlijk en innerlijk.

Als kijker zal je in Ik Swipe Je dus ook ontdekken hoe open de single vrienden zijn over daten. Op welke blunders knappen ze af en wat zijn dé turn-ons? Wat doe je wanneer je een blauwtje loopt? Is seks tijdens de eerste date oké? En wat als één iemand de liefde vindt en de andere eenzaam en alleen achterblijft?

Hoewel daten, zeker online en in het buitenland, vaak spannend en leuk is, brengt het uiteraard ook regelmatig de nodige problemen en onzekerheden met zich mee. Komen er vlinders bij? Hoe valt een date mee of tegen in het echt? En wat als iemand ineens niet meer reageert? 

Bekijk hier een preview van Ik Swipe Je:

Ik Swipe Je is vanaf donderdag 22 juni te zien op VTM 2.

Meer
Lees meer...