Deze 5 zaken vinden mensen belangrijk in een profiel op Tinder

Hoewel veel mensen er nog steeds negatief over doen, blijft Tinder met voorsprong de populairste datingapplicatie en een van de meest gebruikte manier waarop jonge mensen een partner vinden. Het is dan ook belangrijk om op de app een kwalitatief profiel te hebben en daarvoor zijn vijf zaken cruciaal.

Lang geleden was daten via Tinder een enorm frustrerende onderneming. De applicatie heeft de laatste jaren echter heel wat nieuwe functies toegevoegd waardoor gebruikers meer informatie over zichzelf kunnen delen op hun profiel. Zo kan je sinds kort onder andere aangeven wat je precies zoekt op Tinder.

Kwalitatief profiel

Om je kans om de liefde van je leven te vinden via Tinder te vergroten, is een goed profiel natuurlijk cruciaal. De app heeft in zijn Future of Dating Report 2023 vijf zaken gedeeld die gebruikers belangrijk vinden. Het concludeert dat op basis van ondervragingen bij gebruikers tussen 18 en 25 jaar (Gen Z) uit Canada, de Verenigde Staten en Australië.

Algemeen geven gebruikers op Tinder aan dat interesses, lifestylevoorkeuren en datingvoorkeuren de belangrijkste zaken zijn waarnaar zij kijken op iemands profiel. Meer specifiek zijn deze vijf zaken belangrijk om van een kwalitatief profiel te kunnen spreken:

  • Minstens 4 foto’s.
  • Minstens 3 interesses.
  • Minstens 4 zaken met extra informatie (zoals huisdieren, kinderen, rookgedrag …)
  • Een bio die minstens uit 7 woorden bestaat.
  • Een geverifieerd profiel.
Meer
Lees meer...