‘Ik vraag het aan’ lost nieuwe teaser met cover door Daan

Het is eindelijk zover. Vanavond verschijnt de eerste aflevering van het nieuwe programma Ik vraag het aan op VRT 1 en VRT MAX. Het gaat om een muzikaal programma waarin we heel wat covers van bekende nummers mogen verwachten. In een nieuwe teaser krijgen we al een voorsmaakje.

Vanaf vanavond kan je op VRT 1 kijken naar het gloednieuwe programma Ik vraag het aan. In het programma zal presentator Niels Destadsbader elke week een groep bekende Vlamingen verwelkomen die elk een verzoeknummer mochten indienen. Een aanwezige artiest brengt dat nummer dan live onder begeleiding van de negenkoppige huisband van Ik vraag het aan. In de nieuwe teaser voor de eerste aflevering krijgen we zo het verzoeknummer van acteur Warre Borgmans te zien.

Daan

Nadat we eerder al het ontroerende verzoeknummer van nieuwsanker Fatma Taspinar te zien kregen, is het nu dus de beurt aan acteur Warre Borgmans. Hij wil – om een reden die we nu nog niet kennen – het nummer Jennifer Jennings van Louis Neefs horen. Dat nummer zal in Ik vraag het aan gebracht worden door zanger Daan, die er – zoals we van Daan gewend zijn – z’n eigen draai aan gaf.

In de nieuwe teaser krijgen we het volledige nummer al te horen en zien we ook dat Daan de gekende choreografie – ja, het klapje – doet. Waarom Warre Borgmans het nummer Jennifer Jennings wilde horen en welke nummers we nog mogen verwachten in de eerste aflevering komen we vanavond te weten want dan gaat het programma eindelijk van start.

Bekijk hier Jennifer Jennings in de versie van Daan:

Ik vraag het aan is vanaf 31 januari elke woensdag om 20.40 uur te zien op VRT 1 en online via VRT MAX.

Meer
Lees meer...