‘Ik vraag het aan’ met Niels Destadsbader deze maand nog van start op VRT 1

Het is al jaren een gewoonte dat er in januari heel wat nieuwe programma’s op de televisie verschijnen. Dat is ook op VRT 1 het geval. Eind deze maand kunnen we ook Ik vraag het aan met Niels Destadsbader verwachten. Daarin vertellen heel wat bekende gezichten over hun speciale herinneringen aan bepaalde songs.

Sinds de ’transfer’ van Niels Destadsbader naar de VRT, stond hij al in enkele programma’s. Maar nu is het eindelijk tijd voor zijn eigen muzikale show. In Ik vraag het aan krijgt hij bezoek van BV’s met een verhaal, maar ook bekende artiesten lopen de deur van de studio plat. Samen halen ze herinneringen op die alles te maken hebben met een bepaalde song.

Ik vraag het aan

Niels Destadsbader gaat in Ik vraag het aan samen met verschillende bekende gezichten op zoek naar liedjes die om een of andere reden een blijvende indruk op hen hebben nagelaten. Elke aflevering komen vijf bekende Vlamingen naar de studio met een liedje waar ze speciale herinneringen aan hebben.

Voor elk muzieknummer wordt een straffe performer gekozen. Samen met de negenkoppige band onder leiding van Jeroen Swinnen wordt van elke song een muzikale parel gemaakt. Deze performers zijn elke aflevering een verrassing voor de bekende Vlamingen.

Grote namen

Naast de performances van de vijf artiesten per aflevering, draagt ook Niels zelf zijn steentje bij. Elke aflevering zingt Niels een verzoeknummer van iemand uit het studiopubliek. “Ook de mensen in het publiek mogen hun verhaal doen door een nummer aan te vragen. Dat ik naast het presenteren ook elke avond een van hen mag verrassen door voor iemand te zingen, maakt het extra bijzonder om dit programma te doen”, vertelt hij.

Bij de gasten kunnen we alvast namen als Erik Van Looy, Joris Hessels, Kristel Verbeke, Ingeborg, Eva De Roo, Jeroen Meus en nog vele anderen verwachten. Ook de artiesten die komen optreden zijn zeker niet van de minste. Daarbij passeren onder andere Daan, Isolde Lasoen, Clouseau, Gene Thomas, Jérémie Makiese en Helmut Lotti de revue.

Daan is een van de artiesten die een song zal brengen (VRT)

Ik vraag het aan is vanaf 31 januari elke woensdag om 20.40 te zien op VRT1.

Meer
Lees meer...