IKEA geeft op Valentijnsdag een gratis diner voor singles … maar het is wel al volzet

IKEA geeft op Valentijnsdag een gratis diner voor singles … maar het is wel al volzet

Valentijnsdag is voor singles niet altijd de leukste dag en daar wou IKEA iets aan doen. Op 14 februari nodigt de winkel daarom vrijgezellen uit voor een gratis diner. Er zijn wel twee problemen: alleen de winkel in het Nederlandse Groningen doet mee en zelfs als je die verre rit zou zien zitten … ben je te laat. Het valentijnsdiner was namelijk op minder dan een dag volledig volzet.

IKEA begon ooit als een meubelketen, maar is ondertussen bijna even bekend voor zijn Zweedse balletjes, Daims of spotgoedkope hotdogs. Het is dan ook niet zo onlogisch dat de keten een gezellig diner voorziet op Valentijnsdag.

Wel verrassend is dat IKEA enkel singles uitnodigt voor zijn etentje. “Wij steken singles een hart onder de riem op de dag der geliefden. Niemand mag op Valentijnsdag alleen zijn. Daarom nodigt IKEA vrijgezellen uit voor een gezellig diner, aan speciaal gedekte tafels mét welkomstdrankje en wie weet… kom jij de ware tegen op deze avond”, schrijft de keten op zijn website.

Alleen in IKEA Groningen

Klinkt allemaal heel goed? Dat is duidelijk ook wat veel anderen dachten want het valentijnsdiner was op minder dan een dag volzet. De plaatsen waren dan ook heel beperkt want alleen de IKEA-winkel in Groningen haalt op 14 februari kaarsjes en speciaal gedekte tafels boven.

Vorig jaar organiseerde IKEA in Nederland een gelijkaardig evenement, maar toen zorgden meerdere winkels voor romantiek tussen de Billy-boekenkasten en Poäng-zetels. Vrijgezellen waren toen welkom in Amsterdam, Groningen, Hengelo en Zwolle.

Laten we hopen dat het grote succes de keten inspireert om volgend jaar opnieuw uit te breiden, wie weet zelfs tot buiten Nederland …

IKEA, komt jullie valentijnsdiner volgend jaar ook naar België? <3

Gesponsorde artikelen