Op deze dag verschijnt ‘Inside Out 2’ op Disney+

Inside Out 2 verschijnt eind deze maand op Disney+. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt. Daarmee krijgen nog meer mensen de kans om de succesvolste animatiefilm aller tijden te zien.

Begin juni verscheen – na negen jaar wachten – met Inside Out 2 eindelijk het langverwachte vervolg van het vaak geprezen Inside Out in de cinema. Het werk meteen een enorm succes met positieve reviews en massaal veel bezoekers. In totaal bracht de Pixarfilm aan de box office 1,675 miljard dollar (1,51 miljard euro) op. Daarmee is het meest succesvolle animatiefilm ooit en de staat hij achtste op de lijst van meest lucratieve films.

Wie Inside Out 2 nog niet gezien heeft, krijgt daar binnenkort de kans toe van thuis uit. Vanaf woensdag 25 september is de film namelijk te bekijken op Disney+. Daar kunnen alle abonnees hem gratis zien.

Riley

In de eerste film Inside Out zagen we hoe de elfjarige Riley omging met haar vijf basisemoties: Joy, Anger, Fear, Disgust en Sadness. Deze emoties werkten samen in haar hoofd om haar door moeilijke situaties heen te helpen.

In Inside Out 2 is Riley (Kensington Tallman) inmiddels veertien jaar en staat ze voor een nieuwe uitdaging: de puberteit. Dit brengt niet alleen grote veranderingen met zich mee, maar ook de komst van nieuwe emoties. Anxiety (Maya Hawke), Envy (Ayo Edebiri), Ennui (Adèle Exarchopoulos) en Embarrassment (Paul Walter Hauser) zorgen voor een verstoring in het evenwicht, waardoor alle emoties opnieuw moeten leren samenwerken.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...