‘Inside Out 2’: Nieuwe emotie doet intrede in eerste trailer

Pixar heeft zonet de eerste teaser van de nieuwe Inside Out gedeeld. De komst van Inside Out 2 werd ondertussen al meer dan een jaar geleden aangekondigd en zal in juni 2024 verschijnen. In de eerste beelden lijken er alvast heel wat nieuwe gevoelens hun intrede te maken. Hoe dat zal aflopen, krijgen we in de sequel te zien.

De originele Inside Out van Pixar kwam in 2015 uit, maar toch kan de film zichzelf al een klassieker noemen. Het internet reageerde vorig jaar dan ook laaiend enthousiast op de aankondiging van de sequel. Daarin keren Anger, Joy, Sadness, Fear en Disgust alvast terug.

Inside Out

Inside Out, die bij ons ook uitkwam als Binnenstebuiten, gaat over de verschillende emoties die een persoon heeft. In de film zien we hoe die emoties samenwerken en hoe die verantwoordelijk zijn voor hoe een persoon, in dit geval het meisje Riley, zich gedraagt en voelt. De emoties werken in het lichaam van het meisje in een soort controlecentrum en zijn ook verantwoordelijk voor het bijhouden van haar herinneringen.

In de eerste film zagen we hoe Anger en Joy tijdelijk leken te verdwijnen in Rileys geest en hoe de andere emoties hen moesten terugvinden om alles terug op orde te krijgen. In de sequel krijgen de emoties een andere uitdaging voorgeschoteld én krijgen ze ook te maken met nieuwkomers.

Anxiety

Pixar deelde zonet een eerste teaser van de nieuwe film. Daarin zien we in eerste instantie alle bekende emoties terugkeren en lijkt alles goed te gaan. Tot Riley ouder wordt en alles ingewikkeld wordt. Er doen namelijk enkele vreemde figuren hun intrede in de controlekamer en die lijken daar alles te gaan verbouwen.

Uiteindelijk maakt de groep kennis met nieuwkomer Anxiety (Maya Hawke). Zij duikt uit het niets op en probeert een goede indruk te maken op de rest. Wanneer ze hen doet schrikken, begint ze alvast met zich te excuseren. Maar daarbij laat Anxiety wel meteen weten dat er nog meer nieuwe emoties op komst zijn. De puberteit van Riley zal er zonder twijfel dus voor zorgen dat er opnieuw spanningen zijn.

Inside Out 2 zou in juni 2024 verschijnen.

Meer
Lees meer...