Instagram blokkeert beruchte account van miljonair die “seks had met vier vrouwen per nacht”

Een decadente levensstijl promoten op Instagram en er waarschijnlijk nog rijker van worden: dat was de tactiek van Travers Beynon, de man achter de ‘Candy Shop Mansion’-account. Maar het feestje is voorbij: Instagram blokkeerde zijn kanaal, al is niet duidelijk waarom. Daarmee komen er geen eindeloze hoeveelheden foto’s van halfnaakte vrouwen meer online. 

Met 800.000 followers was Candy Shop Mansion niet bepaald een Kardashian op Instagram, maar succesvol kan je ‘m wel noemen. De Australische playboy Travers Beynon postte er foto’s en filmpjes van zijn extravagante levensstijl, maar werd nu geband van het sociale medium wegens, tja, té expliciete content.

De man zit er wellicht niet te hard mee in, hij is in het dagelijkse leven directeur van FreeChoice Tobacco, een verkoopsketen voor tabaksproducten. Dat bedrijf erfde hij van z’n ouders en dus is Beynon het gewend om hard te werken én hard te feesten. Dat feestje bouwt hij ook online, en zijn uitspraken over zijn liefdesleven maakten hem Insta-famous.

Eén vrouw, tien vriendinnen

Zo is Beynon getrouwd met Nisha Downes maar is hij niet vies van een paar extra dames on the side. Beynon fotografeert regelmatig z’n feestjes en foto’s van vrouwen bedekt in eten of onder de douche, zorgden voor astronomische aantallen likes op zijn account. Volgens de Britse krant The Telegraph is de bedrijfstycoon polyamoureus en heeft hij een vrouw, tien vriendinnen en heeft hij seks met vier vrouwen per nacht.

Nog volgens de krant beschrijft hij zichzelf als “een kruising tussen The Great Gatsby, Hugh Hefner, Tony Stark en The Wolf of Wall Street, met een neus voor Versace en de neiging om in Willy Wonka te veranderen.” Met een huis dat The Candy Shop Mansion heet, zien we de vergelijking met Hugh Hefner wel opgaan, maar of hij ook een pak heeft dat kan vliegen, betwijfelen we.

Andere decadente miljonairs

Overigens is de persoonlijke account van Beynon wel nog online te vinden en daar staan eigenlijk even straffe beelden op. Hij is trouwens niet de enige multimiljonair die z’n decadente levensstijl op Instagram gooit. Ook Dan Bilzerian specialiseert in schaarsgeklede vrouwen, feestjes en andere losbandigheden. De followers houden ervan, maar Beynon is duidelijk een stap te ver gegaan.

Belinda Gavin, Candy Shop Mansion event manager vertelde aan Daily Mail Australië dat “het verwijderen van de Instagram-account zeer schadelijk is voor het imago van Candy Shop Mansion. We wilden net meer marketing uitrollen. Dit is zeer discriminerend, want andere accounts hebben veel ergere content.” Of ook die accounts geschrapt worden, is niet duidelijk.

Wie nog niet doorhad dat de account ook gewoon een marketingtool was: dit is de website van Candy Shop Mansion. Je kan Beynons avonturen ook nog gewoon op Facebook volgen.

Meer
Lees meer...