Is de uitverkochte ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ binnenkort opnieuw te koop?

Is de uitverkochte ‘FoKKoF’-trui van Barbara Sarafian uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ binnenkort opnieuw te koop?

Goed nieuws voor wie volgende week nog een laat nieuwjaarscadeautje zoekt want de beruchte ‘FoKKoF’-trui lijkt terug te komen nadat de eerste lading in een recordtempo uitverkocht was. Barbara Sarafian verscheen enkele weken geleden met die trui in het VIER-programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en dat zorgde toen voor massale reacties op sociale media.

De passage van Barbara Sarafian in De Slimste Mens ter Wereld op VIER ging niet onopgemerkt voorbij. Het leek soms alsof het actrice niets kon schelen, maar toch plaatste ze zich toch voor de finaleweken.

In die finaleweken keerde Barbara Sarafian terug met een opvallende trui. Daarop stond ‘FoKKoF‘, oftewel “fuck off“, naar eigen zeggen haar favoriete leuze. Ze had de trui speciaal laten maken, voor haar een grijs exemplaar en voor Erik Van Looy een zwart.

Te koop … en direct uitverkocht

De hype rond ‘FoKKoF’ was meteen geboren en Barbara Sarafian kon niet anders dan de truien ook echt te koop aan te bieden. Dat gebeurde al snel via haar website barbarasarafian.com, maar even snel waren de truien weer uitverkocht.

Maar nu komt de actrice met goed nieuws voor wie nog geen exemplaar te pakken kreeg. “Nu is alles uitverkocht, volgende week pik ik de draad weer op. Ik wil ook de controle behouden, ervoor zorgen dat iedereen netjes bediend wordt. Ik zou zeggen: hou de website in de gaten”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

Snel zijn

Bevestigen doet Barbara Sarafian dus niet, maar toch ziet het ernaar uit dat de ‘FoKKoF’-trui binnenkort opnieuw te verkrijgen zal zijn. Wie er eentje wil kopen, zal wel snel moeten zijn want de vorige keer waren alle truien in één namiddag de deur uit.

Je houdt dus best de website van Barbara Sarafian in de gaten. Daarop worden de truien verkocht voor 59,98 euro per stuk.

De ‘FoKKoF’-trui bestaat in het grijs …

… en het zwart

Gesponsorde artikelen