Is dit Kim Kardashians meest bitchy move ooit?

Is dit Kim Kardashians meest bitchy move ooit?

Kim Kardashian heeft behoorlijk veel haters, en die heeft ze nu op een sneaky manier een flinke dosis ‘shade’ toegeworpen. Op haar Instagram Story laat ze namelijk weten dat ze haar nieuwe parfum opstuurt naar haar lovers en haar haters. En wie die haters precies zijn, maakt ze wel heel duidelijk.

Kim Kardashian, you love her or you hate her. En als je haar haat, dan zal je dat zeker wel geweten hebben. Want de realityster, die onlangs voor de derde keer moeder werd, heeft nog eens uitgehaald naar haar haters, op een manier dat alleen zij dat kan.

Valentijnscadeautjes

De bekendste der Kardashians lanceerde gisteren een parfumlijn speciaal voor Valentijn. De lijn bestaat uit drie hartvormige parfums met de very Kardashian namen BAE, BFF en RIDE OR DIE.

Om die parfums te promoten verstuurt Kim persdozen naar verschillende personen. In een video op Instagram Story legt ze uit dat ze speciaal voor Valentijn extra veel ‘cadeautjes’ de wereld in stuurt.

“Ik maak een lijst voor de persdozen. Ik ga er meer verzenden dan dit. En omdat iedereen een Valentijn verdient, ga ik ze sturen naar mijn lovers, mijn haters, naar iedereen waar ik aan kan denken. Want het is Valentijn voor iets.”

Haters

Zo vergevingsgezind, zou je denken. Maar Kim zou natuurlijk Kim niet zijn als er geen subtiele steek in de video te vinden was.

Want het is best makkelijk om te achterhalen wie er nu precies de haters zijn. In de reeks paarse en roze namen vind je de zussen van Kim Kardashian, haar moeder Kris Jenner en haar celebrity-BFF’s Paris Hilton en Chrissy Teigen.

Maar de lijst met blauwe post-its, die is iets sappiger. Daar kan je namelijk de namen Taylor Swift en Blac Chyna terugvinden. Twee sterren waarmee Kim Kardashian openbaar in de clinch heeft gelegen.

Taylor Swift

Want wie zal er ooit ‘snake day‘ vergeten? De dag waarop Kim Kardashian de video verspreidde waarop Taylor Swift instemde met de lyrics van Famous van Kim Kardashians echtgenoot Kanye West. Taylor Swift klaagde namelijk over de lyrics: “I feel like me and Taylor might still have sex/I made that bitch famous“. Maar uit de beelden van Kim Kardashian bleek dat ze wist van de lyrics en haar akkoord gaf.

Blac Chyna

De relatie tussen Kim Kardashian en Blac Chyna is al een tijdje sterk verwaterd. De twee waren ooit BFF’s, maar sinds de relatie van Blac Chyna met Kim’s broer Rob Kardashian op de klippen liep, lusten de twee elkaar rauw. Zo sleurde Blac Chyna Kim en haar moeder Kris Jenner voor de rechter omdat zij er volgens haar voor gezorgd hadden dat haar show Rob & Chyna geschrapt werd. Kim en Kris wonnen deze zaak, maar de dames zullen ongetwijfeld nooit door dezelfde deur geraken.

Tussen de andere namen die het parfum met de naam BAE opgestuurd zullen krijgen, liggen zangeres Pink, Glee-actrice Naya Riviera, Sharon Osbourne. Allemaal haters van mevrouw Kardashian-West dus.

BAE

En nu zou je kunnen denken dat BAE een parfum is dat vreselijk stinkt, maar de beschrijving van de geur klinkt toch niet al te slecht. Ze zou noten van mandarijn, kiwi, jasmijn, bloesems, vanille en sandelhout bevatten. Valt best mee toch?

Kortom, Kim Kardashian haten, kan je weleens aan een paar cadeautjes helpen.

Dit zijn de drie parfums van KKW:

Gesponsorde artikelen