Is Megan van ‘Temptation Island’ opnieuw vrijgezel?

Is Megan van ‘Temptation Island’ opnieuw vrijgezel?

Het liefdesleven van Megan uit ‘Temptation Island’ blijft ook na het VIJF-programma turbulent. Haar relatie met Jochen, een van de beste vrienden van Joshua, lijkt voorbij. De twee hebben namelijk alle sporen naar elkaar gewist op Instagram.

Megan was een van de hoofdrolspelers van het afgelopen seizoen van Temptation Island op VIJF. Joshua wist haar al snel te verleiden en over haar vriend Kevin heen te helpen, maar in iets serieus had de verleider geen zin.

Toch vond Megan na het programma de liefde … bij een van de beste vrienden van Joshua. Die gaf zelfs zijn goedkeuring voor de relatie van zijn flirt van tijdens Temptation Island met zijn vriend Jochen.

Foto’s gewist op Instagram

Maar ook die liefde bleef blijkbaar niet duren want van de vele posts over hun relatie is op de Instagram-accounts van Jochen en Megan niets meer te zien. De twee volgen elkaar zelfs niet meer.

Overigens volgen ook Megan en Joshua elkaar ook niet meer. Mogelijk heeft dat iets te maken met de uitlatingen van de verleider na Temptation Island over Megan. Alleen Ashley, de broer van Joshua, wordt wel nog gevolgd door de Oostendse.

Instagram

Gesponsorde artikelen