J.K. Rowling dropt nu al hints over ‘Fantastic Beasts 3’ maar het is wél goed nieuws

J.K. Rowling dropt nu al hints over ‘Fantastic Beasts 3’ maar het is wél goed nieuws

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is nog niet uit de zalen of Fantastic Beasts 3 zit al in het hoofd van de fans. Gelukkig is J.K. Rowling altijd bereid om antwoord te geven op de vragen van haar volgers, al kan je uit deze tweet toch bitter weinig afleiden.

Een politieke mening links en rechts, of Dumbledore nu voor de mannen of voor de vrouwen is, je kan het aan J.K. Rowling vragen en als haar hoed goed staat, dan zal ze ook antwoorden. Zo speelde ze eens een spel over de titel van haar laatste Cormoran Strike-boek en laat ze af en toe wat details vallen over de Harry Potter-wereld (wat niet altijd op gejuich onthaald wordt.)

Binnenkort antwoorden

En nu willen fans, na die plottwist op het einde van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, antwoorden. En verrassend genoeg is Rowling ook honderd procent bereid om die vragen te beantwoorden. Of we nu echt iets meer weten over Fantastic Beasts 3? Nou, nee, maar dat had ook echt niemand verwacht.

Maar vragen hebben we. Zoals deze slinkse vraag naar meer details. “Zou je de volgende film in drie woorden kunnen beschrijven?” vraagt een fan. “Antwoorden worden gegeven”, is het antwoord. Cryptisch, maar Rowling schijnt goed te weten dat Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald meer vragen heeft opgeroepen dan antwoorden gegeven.

Script af

Dat is niet het enige dat Rowling voor ons in petto had. Er is namelijk een reden waarom ze vandaag die vraag kan beantwoorden: ze heeft het script voor Fantastic Beasts 3 namelijk net afgewerkt.

Wat weten we al over Fantastic Beasts 3? Nog niet veel buiten dat Johnny Depp er alvast opnieuw in zal meespelen en dat de opnames beginnen rond april van 2019. Concreet wil dat zeggen dat we wellicht een nieuwe film mogen verwachten in december van 2020.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nog niet gezien? Hier is onze spoilervrije review.

Gesponsorde artikelen