Ja hallowkes: dit waterpoloteam heeft een prachtige naaktkalender voor het goede doel

Ja hallowkes: dit waterpoloteam heeft een prachtige naaktkalender voor het goede doel

Nog op zoek naar een Secret Santa-cadeautje voor je derde favoriete collega, je tante of gewoon je beste vriendin? Wij hebben een ideetje: de Brusselse waterpolovereniging Mannenkenfish heeft opnieuw een naaktkalender uit en … ja, heeft dit meer woorden nodig? 

Een agenda, een kalender voor het nieuwe jaar met leuke katten of reisfoto’s: kan je cliché spellen? Wij wel, en dus hebben we een leuke suggestie voor als het cadeautjeskiezen te lastig wordt. Wat dacht je van een naaktkalender? Niet zo maar eentje: eentje met 14 prachtige foto’s van de waterpoloclub van Brussel, Mannekenfish.

Vooraleer de argumenten tegen de objectificatie van het mannenlijf worden geformuleerd: deze keer is het voor het goede doel, en net zoals elk jaar zijn het de mannen van de waterpoloclub zelf die op de foto’s staan. Geen modellen dus maar (h)eerlijke mannenlijven die in hun … euh … natuurlijke habitat nét niet alles laten zien. En dat maakt het wat ons betreft gewoon nog wat beter.

Meedoen aan Gay Games

Het goede doel voor dit jaar zijn de Gay Games Parijs 2018. Een logisch doel voor de holebivriendelijke waterpoloploeg. Want je moet niet homo zijn om bij de Mannekenfish te waterpolo’en, maar openminded zijn is wel degelijk verplicht.

De Gay Games zijn, op dezelfde manier, het grootste lgbtq-event ter wereld. Er zijn geen kwalificaties, de bedoeling is vooral om een tegengewicht te bieden tegen een sportwereld die vooralsnog overwegend hetero is.

Over naar de orde van de dag: hier is al een proevertje van de kalender. Hij kost twaalf euro, bestellen kan hier.

Meer? Hier is meer!

Gesponsorde artikelen