Jacuzzi’s voor minder dan 300 euro bij Lidl

Jacuzzi’s voor minder dan 300 euro bij Lidl

Een jacuzzi in de winter lijkt misschien een slecht idee, maar aan deze promotie van Lidl kunnen wij niet weerstaan. De supermarkt biedt een opblaasbaar bubbelbad aan voor nog geen 300 euro.

Veel supermarkten maken er een sport van om met aanbiedingen voor opblaasbare jacuzzi’s naar ons hoofd te smijten. Dat gebeurt vooral bij mooi weer en de bubbelbaden zijn altijd vrijwel meteen uitverkocht. Bovendien kan je je soms vragen stellen bij de kwaliteit van de aanbiedingen.

(Lees hier waarom we door het warme weer van afgelopen zomer de beste champagne van het decennium krijgen.)

Maximum 4 personen

Maar deze promotie lijkt ons echt de moeite waard. Lidl biedt voor 289 euro een jacuzzi aan waarin je met maximaal vier personen kan chillen. Het bubbelbad heeft een doorsnede van 180 centimeter en is 70 centimeter diep. De jacuzzi beschikt over 118 bubbels en je kan het water verwarmen tot 42 graden.

(Er zijn ook dingen die je echt niet wil weten wanneer je in een jacuzzi stapt.)

Ingebouwde pomp

Je krijgt er zelfs gratis een afstandsbediening bij waarmee je de temperatuur kan aanpassen. Ook zit er een filter bij die ervoor zorgt dat het water schoon blijft. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, blaast de jacuzzi zichzelf op met een ingebouwde pomp.

(Er bestaat nu ook zoiets als een jacuzzi-hangmat voor mensen die echt niet weten waaraan ze hun geld moeten uitgeven.)

Schrik om die ene dikke vriend uit te nodigen? No worries: de bodem van de jacuzzi bestaat uit een laag PVC van 0,75 millimeter.

(Zo lang moet je vakantie nemen om gelukkig te zijn.)

De voorkant van de jacuzzi:

Gesponsorde artikelen