‘James De Musical’ houdt er na drie seizoenen (tijdelijk?) mee op

Er komt voorlopig geen vierde seizoen van James De Musical. Dat heeft presentator James Cooke zelf gezegd. Er wordt namelijk plaatsgemaakt voor nieuwe projecten op Play4.

Op 15 februari kwam er een einde aan het derde seizoen van James De Musical. Dat was met zes afleveringen een stuk korten dan de eerste twee seizoenen, die telkens negen afleveringen kenden. In totaal toverde James De Musical de voorbije jaren dus maar liefst 24 musicals op het scherm.

Voorlopig blijft het daar wel bij. Dat heeft James Cooke bevestigd aan HLN. “Samen met de zender is besloten om plaats te maken voor nieuwe projecten. Als we de lat zo hoog willen blijven leggen is een pauze aangewezen. En het is natuurlijk ook een duur programma om te maken”, klinkt het daar.

James De Musical Live On Stage

Voor James De Musical de kast ingaat, is het eerst nog tijd voor James De Musical Live On Stage in de Lotto Arena. De laatste voorbereidingen daarvoor zijn nog volop aan de gang, want vrijdag en zaterdag gaan de shows door. “Voor deze editie heb ik Metejoor, Niels Destadsbader, Karen Damen en Gert Verhulst kunnen strikken om scènes uit hun eigen musical na te spelen. En er is ook nog een knappe surprise guest”, leg James Cooke uit.

“Met hen aan mijn zijde ben ik meer op mijn gemak. We hebben heel wat in petto, Karen heb ik kunnen overtuigen om terug een K3-regenboogjurkje aan te trekken én Gert zal voor het eerst dansen op het podium. Het wordt één en al spektakel”, gaat hij verder.

Toekomst?

Na zaterdag is het dus – toch zeker voor even – gedaan met James De Musical. “Maar ik bekijk het positief. Er wordt geen punt achter James De Musical gezet, wel een puntje puntje puntje”, besluit James Cooke.

Meer
Lees meer...