‘James De Musical’: Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Het nieuwe, derde seizoen van James De Musical komt eraan. Daarin zullen opnieuw heel wat verrassende gasten op een musical over hun leven en hun carrière worden getrakteerd worden. En daarvan zijn nu al de eerste beelden te zien.

Dat er een derde seizoen van James De Musical zou komen, is al een tijdje bekend. Het tweede seizoen ging al meer dan een jaar geleden van start en dus wordt er vol spanning uitgekeken naar nieuwe afleveringen. Wanneer die precies zullen komen, is nog niet bekend, maar wel weten we nu al dat we niet lang meer zullen moeten wachten. Play4 deelde namelijk zojuist een eerste teaser van dat nieuwe seizoen.

Nieuwe gasten

Afgelopen zomer kwamen de gastenlijst van het derde seizoen van James De Musical al te weten. Daarop prijkt televisiemaker Tom Waes, actrice Maaike Cafmeyer, ondernemer Marc Coucke, dj Regi, zanger Metejoor en de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Zij zullen allemaal plaatsnemen in de zetel bij James Cooke en een musical over hun leven en hun carrière voorgeschoteld krijgen.

Dat zorgt ongetwijfeld weer voor een enorme show waarbij James zijn gasten zal laten lachen, huilen en verwonderd zijn. In de eerste beelden van het nieuwe seizoen zien we alvast heel veel enthousiasme – en de nodige tranen – bij de nieuwe gasten. We krijgen ook al enkele opvallende beelden te zien van de musicals zelf.

Bekijk hier de eerste beelden van het derde seizoen van James De Musical:

Het derde seizoen van James De Musical verschijnt binnenkort op Play4.

Meer
Lees meer...