‘James De Musical’: Deze gasten staan centraal in het derde seizoen

Het nieuwe seizoen van James De Musical op Play4 laat vermoedelijk nog wel even op zich wachten, maar toch laat de zender alvast weten welke bekende gezichten te zien zullen zijn. Metejoor werd tijdens de liveshows in de Lotto Arena al bekendgemaakt, maar nu volgen dus nog vijf andere namen.

Dat er een derde seizoen van James De Musical zou komen, is al een tijdje bekend. Het tweede seizoen dateert ondertussen al van begin dit jaar en deze zomer zullen er dus nieuwe opnames plaatsvinden.

James De Musical

Ook eind dit jaar zullen acht bv’s een cadeau krijgen in de vorm van een musical. James De Musical is namelijk bezig aan een derde seizoen. Wanneer de afleveringen zullen worden uitgezonden, is nog niet duidelijk. Maar wat ondertussen wel duidelijk is, is de gastenlijst.

Niemand minder dan Tom Waes, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke, Regi en de cast van F.C. De Kampioenen vullen de indrukwekkende gastenlijst, waar Metejoor al opstond, aan. Zij kunnen binnenkort genieten van een onvergetelijke musical over hun leven. En zoals het hoort bij een echte musical mogen ze zich verwachten aan veel show, aanstekelijke muziek en heel wat verrassende, grappige en vaak ook emotionele momenten.

Live

De opnames van het nieuwe seizoen staan deze zomer gepland en presentator James Cooke is alvast dolenthousiast. “De lat voor het derde seizoen ligt erg hoog. Ik ben dan ook heel blij met deze straffe gastenlijst. ​Alle ingrediënten zijn aanwezig om zowel onze gasten als de kijker opnieuw te kunnen trakteren op heel wat unieke tv-momenten. Ik kijk er alvast heel hard naar uit.”

Wie graag aanwezig wil zijn bij een van de opnames, kan vanaf 14 uur terecht op de website van Play4.

Meer
Lees meer...