‘James De Musical’: Nieuw seizoen krijgt startdatum

“James Cooke is terug met zijn ode aan het leven, want het leven is een musical!”. Zo klinkt het in de nieuwe trailer van het derde seizoen van James De Musical. Daarbij hoort meteen ook een officiële startdatum: donderdag 11 januari 2024.

Dat er een derde seizoen van James De Musical zou komen, is al een tijdje bekend. Het tweede seizoen ging al meer dan een jaar geleden van start en dus wordt er vol spanning uitgekeken naar nieuwe afleveringen. Nu weten we ook wanneer die eraan komen. Vanaf donderdag 11 januari 2024 kan je namelijk opnieuw op Play4 terecht voor meer musicals van bekende Vlamingen.

Nieuw seizoen, nieuwe gasten

Afgelopen zomer kwamen we al de gastenlijst van het derde seizoen van James De Musical te weten. Daarop prijkt televisiemaker Tom Waes, actrice Maaike Cafmeyer, ondernemer Marc Coucke, dj Regi, zanger Metejoor en de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Zij zullen allemaal plaatsnemen in de zetel bij James Cooke en een musical over hun leven en hun carrière voorgeschoteld krijgen.

Al deze gasten krijgen we al kort te zien in de nieuwe trailer van James De Musical. We zien de gasten heel wat aflachen, maar bespeuren ook tranen bij onder andere Tom Waes, Metejoor en Maaike Cafmeyer. Daarnaast zien we uiteraard ook heel wat spektakel op het podium van NTGent in Gent.

Bekijk hier de trailer van het derde seizoen van James De Musical:

Het derde seizoen van James De Musical gaat van start op donderdag 11 januari 2024 op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...