Janet Jackson komt dit jaar nog naar Sportpaleis

Zangeres Janet Jackson staat 50 jaar op de planken en wil dat vieren met haar fans. Daar horen ook de Belgische fans bij, want in oktober is de zangeres te zien in het Sportpaleis. De ‘Together Again’-tour ging deze maand al van start in de Verenigde Staten en reist in het najaar dus naar Europa.

De komende maanden staan er heel wat grote namen in het Sportpaleis in Antwerpen. Daar horen ook alvast enkele comebacks bij. Eerder werd al aangekondigd dat zanger Justin Timberlake naar ons land zou komen en nu volgt ook Janet Jackson. Het concert zal plaatsvinden op donderdag 3 oktober.

Janet Jackson

Janet Jackson is de jongste uit de familie Jackson en leefde ondanks haar muzikaal talent vaak in de schaduw van haar oudere broer Michael. Toch mag ook zij al spreken van een succesvolle carrière die al 50 jaar duurt. Daarin bracht ze verschillende albums uit en stond ze op de grootste podia ter wereld.

Om haar carrière te vieren, is de ondertussen 57-jarige zangeres begonnen aan haar ‘Together Again’-tour. Daarmee viert ze haar grootste hits en meest succesvolle albums.

Europese tour

Het is ondertussen al van 2016 geleden dat Janet Jackson nog in ons land te zien was. In oktober komt daar dus eindelijk verandering in, want dan brengt ze haar ‘Together Again’-tour naar ons land. Die tournee viert de verjaardagen van twee van haar belangrijkste albums: ‘The Velvet Rope’ en ‘Janet’.

De nieuwe tour is begin deze maand van start gegaan in Hollywood en loopt nog tot eind juli in de Verenigde Staten. Vanaf september is het aan Europa. Op 25 september staat het eerste concert in Parijs gepland en op 10 oktober eindigt de tour in Amsterdam. Een week eerder, op 3 oktober, is het dus aan Antwerpen.

De ticketverkoop gaat nu vrijdag, op 3 mei, van start.

Meer
Lees meer...