Onverwachte reünie *NSYNC op concert Justin Timberlake

Nostalgie voor *NSYNC fans! Op woensdagavond 13 maart bracht Justin Timberlake niet alleen zijn nieuwe nummer Paradise van het aankomende album ‘Everything I Thought It Was’, maar hij verraste ook zijn fans met een onverwachte reünie. Voor het eerst sinds 2013 kwam de boysband *NSYNC terug op het podium. Samen brachten ze een aantal van hun grootste hits, waaronder Bye Bye Bye en It’s Gonna Be Me.

Meer dan tien jaar na hun laatste optreden is het zover. *NSYNC kwam nog eens samen voor een gratis ‘One Night Only’-show in Los Angeles, georganiseerd door Justin Timberlake. Vorig jaar maakte de band na twintig jaar ook een comeback met de single Better Place.

*NSYNC

*NSYNC is een Amerikaanse boyband uit de jaren negentig en begin 2000. De band werd opgericht in 1995 in Orlando en bestaat uit een groep van vijf leden: Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick en Justin Timberlake. In augustus 2013 kwam de band onverwacht weer samen voor een optreden tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards.

De boysband trad in het verleden op tijdens de grootste evenementen zoals de World Series, de Super Bowl en de Olympische Spelen. Ze werkten samen met en zongen duetten met namen als Michael Jackson, Céline Dion en Stevie Wonder. In 2002 kondigde de groep een langdurige pauze aan, wat uiteindelijk leidde tot hun officiële splitsing in 2007.

Meer
Lees meer...