Nick Cave and the Bad Seeds kondigen ‘Wild God’ Tour aan met optreden in Sportpaleis

Nick Cave (66) komt naar België! Dat maakten Nick Cave and the Bad Seeds vandaag bekend op sociale media. Na een periode van zeven jaar keert de band op 30 oktober terug naar het Sportpaleis voor hun pas aangekondigde tournee. Daar zal hij zijn aankomende album ‘Wild God’ voorstellen.

De laatste keer dat Nick Cave and the Bad Seeds in het Sportpaleis optraden was in 2017, met hun album ‘Skeleton Tree’. Fans kunnen ook uitkijken naar een gastoptreden van The Murder Capital, die het voorprogramma verzorgen. De band heeft aangekondigd dat ze in 2024 in totaal 27 shows zullen geven in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Op 24 september vangt de Australiër zijn tour aan in Oberhausen, Duitsland. Eindigen doet de band in Parijs op 17 november.

Wild God

Het album ‘Wild God’ wordt op 30 augustus uitgebracht en is al met veel enthousiasme ontvangen door fans en critici. De titelsong is binnen een week al meer dan een half miljoen keer gestreamd op Spotify. De tournee draagt de naam ‘The Wild God Tour’ en zal ook bij onze noorderburen in Nederland halt houden. Ze treden eind september op in de Ziggo Dome in Amsterdam.

“Ik hoop dat het album op de luisteraars hetzelfde effect zal hebben als op mij. Het barst uit de luidspreker en ik word erdoor meegesleept”, schreef de frontman op zijn officiële site.

Tickets voor het optreden gaan op vrijdag 22 maart om 10 uur ’s ochtends in verkoop via de officiële website van het Sportpaleis.

Meer
Lees meer...