Fleetwood Mac-frontvrouw Stevie Nicks komt naar het Sportpaleis

Stevie Nicks (75) komt naar België! De Amerikaanse zangeres zal tijdens haar Europese tournee een bezoekje brengen aan het Sportpaleis. De laatste keer dat Stevie Nicks in Europa een tour deed dateert van 1989. Op dinsdag 16 juli 2024 komt Nicks naar het Sportpaleis in Antwerpen.

Nicks staat bekend als de frontvrouw van Fleetwood Mac, maar heeft ook zelf een indrukwekkende solocarrière opgebouwd met nummers als Edge of Seventeen en Stop Draggin’ My Heart Around. Twee weken geleden maakte ze al bekend dat ze in juli naar Londen komt. Nu volgen ook Dublin, Glasgow, Manchester, Antwerpen en Amsterdam.

Fleetwood Mac

Sinds de jaren 70 is Stevie Nicks actief als lid van Fleetwood Mac. In 1979-1980 ging ze met de groep op wereldtournee, waarna ze verslaafd geraakte aan cocaïne en drank. In 1991 nam ze afscheid van de band, maar al in 1997 sloot ze officieel terug aan en maakte ze haar comeback. De laatste keer dat Fleetwood Mac in België optrad, was in 2019 op Werchter Boutique. Nu, na vijf jaar komt de frontvrouw dus terug naar ons land.

Vorig jaar stond Fleetwood Mac op plaats twee in ‘De tijdloze 100’ van Studio Brussel. Het nummer The Chain stond twee jaar lang op nummer één. In 2023 stond Pearl jam met Black alweer helemaal bovenaan de lijst. De strijd tussen de twee nummers is al enkele jaren aan de gang.

Ticketinformatie

Tickets voor het optreden gaan op vrijdag 22 maart om 12 uur in de algemene verkoop en zijn verkrijgbaar op sportpaleis.be. Voor fans is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een pre-sale via de Live Nation Belgium-website.

Meer
Lees meer...