*NSYNC komt met nieuw nummer voor film ‘Trolls’

Groot nieuws in de muziekwereld. Boyband *NSYNC komt namelijk na twintig jaar met nieuwe muziek. Die song is binnen twee weken beschikbaar en werd gemaakt voor de nieuwste Trolls-film Band Together. De nieuwe muziek zou niet meteen een comeback betekenen.

In november komt de derde film van Trolls uit. Daarin krijgen we opnieuw de bekende personages te zien én keert ook Justin Timberlake terug als de stem van Branch. Dat zorgt in deze nieuwe film ook voor een extra verrassing, want de zanger zorgt voor een kleine *NSYNC-reünie. Alle leden zijn namelijk te horen in Band Together en dat resulteerde in een nieuwe single.

Trolls

De eerste Trolls verscheen in 2016. Die film was volledig gebaseerd op de populaire poppetjes uit de jaren ’90 en 2000. Daarin zagen we het verhaal van Poppy en Branch die hun vrienden moeten zien te redden. In de tweede film uit 2020 zagen we nog meer trolls samenkomen en leerden we hoe er ook in hun wereld verschillende muziekgenres bestaan.

Kort na de release van die film, werd ook al bekendgemaakt dat er een derde zou aankomen. Die film verschijnt op 15 november in de bioscoop en zal Band Together heten. Daarin kunnen we dus alvast op een opvallende reünie rekenen.

Better Place

Al sinds de eerste trailer van Trolls hint de film op een soort reünie. Met Justin Timberlake in de stemmencast, begonnen de roddels over een nieuwe song van *NSYNC al snel. Die roddels zijn nu ook bevestigd in een nieuwe trailer. De song heet Better Place en is de eerste single van Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick en Justin Timberlake in twintig jaar tijd.

Bekijk hier de trailer van Trolls: Band Together:

Trolls: Band Together verschijnt op 15 november in de bioscoop.

Meer
Lees meer...