Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake brengen volgende week nieuw nummer uit

Opvallend nieuws uit muziekland, want het iconische trio Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake zal volgende week een nieuw nummer lanceren. De drie tekenden de nillies met verschillende samenwerkingen.

Nee, je bent niet teruggekeerd in de tijd naar 2007. Maar Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake brengen volgende week wel degelijk een nieuw nummer uit. Het iconische trio maakte in 2007 het nummer Give It To Me en hun nieuwe song wordt daar een vervolg op.

Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake

Met een video, die producer, songwriter en rapper Timbaland deelde op Instagram en TikTok, kondigde hij aan dat hij opnieuw samenwerkte met Nelly Furtado en Justin Timberlake. In de video zien we de woorden: “The time has come“, waarna we verschillende clips zien van Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake uit de nillies. Het gaat om interviews, optredens en fragmenten uit de videoclip van Give It To Me.

Maar in de clip zitten ook al enkele korte beelden van de drie in de studio. Op het einde verschijnen de namen Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake in grote letters in beeld, gevolgd door de datum 1 september 2023. Volgende week vrijdag mogen we dus nieuw werk verwachten van het trio. Een titel hebben we voorlopig nog niet.

Ook Nelly Furtado en Justin Timberlake teasden het nummer via sociale media. Zij deelden de video van Timbaland via hun Instagram Story en Nelly maakte ook nog een teasende TikTok.

Bekijk hier de aankondigingsvideo van Timbaland:

Bekijk hier de TikTok van Nelly Furtado:

@nellyfurtadoofficial

New music is coming 🌊

♬ sonido original – Yordi

Give It To Me

Nelly Furtado en Justin Timberlake werkten in de nillies allebei samen met Timbaland. Bij Nelly Furtado resulteerde dat in Promiscious en Morning After Dark met SoShy, bij Justin Timberlake ging het om SexyBack en Ayo Technology met 50 Cent.

Eén keer ging het om een samenwerking tussen de drie artiesten. Dat was toen voor het nummer Give It To Me in 2007. En nu, 16 jaar later bundelen ze dus opnieuw hun krachten. Het wordt de eerste nieuwe muziek van Nelly Furtado sinds 2017.

Bekijk hier nog eens de videoclip van Give It To Me:

Meer
Lees meer...