Werkt *NSYNC na meer dan twintig jaar aan nieuw nummer?

Volgens hardnekkige geruchten zou *NSYNC binnenkort een nieuw nummer uitbrengen. De groep zou dat doen naar aanleiding van de film Trolls Band Together, waarin Justin Timberlake de hoofdrol speelt.

De Amerikaanse boyband *NSYNC is opgericht in 1995. In 1997 brachten ze met ”N Sync’ hun eerste album uit en drie jaar later scoorden ze met Bye Bye Bye hun grootste hit. Lang duurde hun succes echter niet, want in 2001 ging de groep op hiatus, waarna Justin Timberlake solo ging. Toen die meteen succes met zijn debuutalbum ‘Justified’ was duidelijk dat het verhaal van *NSYNC voorbij was.

Daardoor is het al van 2001 geleden dat *NSYNC met Girlfriend (featuring Nelly) een nieuw nummer uitbracht. Daar zou binnenkort echter verandering in komen. De website Entertainment Weekly meldt namelijk dat de boyband een nieuw nummer zou maken voor de film Troll Band Together, de derde Trolls-film.

Justin Timberlake

In die film verzorgt Justin Timberlake de stem van het hoofdpersonage Branch. Die maakte vroeger echter deel uit van een boyband BoyZone genaamd die in ruzie uit elkaar ging. Omdat voormalig bandmember Floyd (Troye Sivan) ontvoerd is, zoekt een ander bandmember John Dory (Eric André) Branch terug op om BoyZone weer samen te brengen om hun verloren broeder op te sporen en te redden. Die herinniging van de Trolls-band zou dan gepaard gaan met een nieuw *NSYNC-nummer. Universal wou niet reageren op die geruchten.

Bekijk hier de trailer van Troll Band Together:

Troll Band Together is vanaf woensdag 15 november te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...