‘Trolls 3’: trailer van animatiefilm met Justin Timberlake en Camila Cabello staat online

Goed nieuws voor de fans van de Trolls-reeks. De trailer van de derde film genaamd Trolls: Band Together staat online. Hierin zullen onder andere Justin Timberlake en Camila Cabello te horen zijn. De film van Walt Dohrn zal vanaf 17 november dit jaar te zien zijn in de bioscopen.

Na de eerste film uit 2016 en de tweede film uit 2020 is het nu tijd voor een derde film genaamd Trolls: Band Together. De regisseur is Walt Dohrn, net zoals bij de vorige twee films. Poppy en Branch zijn nog steeds de hoofdrollen, hen staat een groot avontuur te wachten.

Het verhaal

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje in de derde Trolls-film. Als ze dichter naar elkaar toegroeien, ontdekt Poppy echter dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers.

Bron: Universal Pictures/DreamWorks Animation

BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn broer Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene schurken – Velvet en Veneer – gaan Branch en Poppy op een spannend en emotioneel avontuur.

Bekijk hier de trailer:

De stemcast

Anna Kendrick en Justin Timberlake spreken de stemmen van de hoofdrollen in. Anna is Poppy en Justin is Branch. Verder zullen ook Kid Cudi (Clay) en Anderson .Paak (Prince D) te horen zijn.

Nog bekende namen zijn Camila Cabello (Viva) en Daveed Diggs (Spruce).

Justin Timerlake.- Bron: James D. Morgan/Getty Images
Meer
Lees meer...