Stromae brengt morgen samenwerking met Camila Cabello uit

Stromae is terug en dat zullen we geweten hebben. Na hits met Santé, L’enfer en Fils de joie komt hij morgen met een nieuwe versie van het nummer Mon amour. Voor die versie werkte hij samen met niemand minder dan de Cubaans-Amerikaanse zangeres Camila Cabello.

Morgen krijgen we nieuw werk van Stromae. De Belgische zanger zal dan de nieuwe versie van Mon amour op de wereld loslaten. Het nummer was al te vinden op het meest recente album van Stromae, ‘Multitude’, maar wordt nu in een nieuw jasje gestoken met Camila Cabello.

Mon amour

Stromae en Camila Cabello brengen morgen de nieuwe versie van Mon amour uit. Het nummer zal dan ook meteen een videoclip krijgen. En als we de cover van de single mogen geloven, belooft die tropisch te worden. Zo zien we Stromae en Camila op het strand met palmbomen in de achtergrond. Stromae heeft daarbij voor de gelegenheid ook een Hawaïhemdje aangetrokken. Dat belooft dus.

Morgen, op woensdag 27 juli om 17.45 uur Belgische tijd, zal je kunnen kijken naar de première van de videoclip van Mon amour van Stromae en Camila Cabello op YouTube. Voor de videoclip op de wereld losgelaten wordt, krijg je daar eerst nog een video te zien waarin de twee artiesten elkaar interviewen.

Bekijk hieronder alvast de bijzondere cover van de single:

Hier kan je morgen de première live volgen vanaf 17.45 uur:

Meer
Lees meer...