Shawn Mendes en Camila Cabello zetten punt achter relatie

Shawn Mendes en Camila Cabello hebben via een gezamenlijk statement op hun Instagram Story aangekondigd dat ze niet langer een koppel vormen. Ze laten daarbij wel weten dat hun liefde voor elkaar op dit moment groter is dan ooit tevoren, maar dat ze als beste vrienden verder zullen gaan.

De zangers Camila Cabello en Shawn Mendes vormden al meer dan twee jaar een koppel. In het begin van hun relatie werd deze door velen gezien als een publiciteitsstunt, maar ze bewezen dat het ware liefde was. Die liefde zal zich nu vriendschappelijk verderzetten.

Shawn en Camila

De vonk tussen de twee zangers sprong over toen ze samenwerkten aan het nummer Señorita in 2019. Maar dat was niet de eerste keer dat ze elkaar ontmoeten. In 2014 waren Shawn en Camilas toenmalige groep Fifth Harmony de openingsact op de tour van Austin Mahone. Een jaar later werkten Shawn en Camila voor de eerste keer samen voor het nummer I Know What You Did Last Summer.

Toen ze in 2019 voor de tweede keer samenwerkten hadden ze een megahit te pakken met het nummer Señorita. Met dat nummer wonnen ze de American Music Award voor Collaboration of the year en sleepten ze zelfs een Grammynominatie in de wacht. Niet lang na de release van het nummer werden de twee voor de eerste keer hand in hand gespot in West Hollywood. Daarna werden ze ook gespot op verschillende dates. Omdat deze momenten zo duidelijk vastgelegd konden worden door paparazzi, dachten velen dat het ging om een publiciteitsstunt. Maar twee jaar later waren ze nog steeds een koppel. Tot nu.

“Verder als beste vrienden”

Camila en Shawn deelden vandaag een gezamenlijk statement op hun Instagram Story. Daarin maakten ze bekend dat ze een einde maken aan hun romantische relatie. “Hey jongens, we hebben beslist om onze romantische relatie stop te zetten, maar onze liefde voor elkaar als mens is sterker dan ooit tevoren. We begonnen onze relatie als beste vrienden en zullen ook verdergaan als beste vrienden. We appreciëren jullie steun van in het begin en ook in de toekomst. Camila en Shawn.”

Uit het statement blijkt duidelijk dat ze niet in ruzie uit elkaar gaan, maar gewoon een einde maken aan de romantische relatie. We kunnen dus mogelijk nog wel samenwerkingen verwachten van de twee.

Shawn Camila statement
Instagram camila_cabello, shawnmendes
Meer
Lees meer...