Shawn Mendes en Camila Cabello delen speciale video op Instagram

Shawn Mendes postte vandaag een ietwat rare video met zijn nieuwe vriendin Camila Cabello op sociale media. In de video kust het koppeltje elkaar. Niet raar zou je denken, toch? Wel als je ziet op wat voor extravagante manier de twee elkaars tong opeten.

De Amerikaanse zanger Shawn Mendes plaatste een gekke video op zijn Instagram. Daarin zie je hem samen met zijn vriendinnetje Camila Cabello een vrij rare pose aannemen. De twee doen elkaar namelijk binnen en dat mag je vrij letterlijk nemen. Ze kussen vrij uitbundig en dat levert een vrijwel raar tafereel op.

Is de liefde tussen Shawn Mendes en Camila Cabello echt? Of gaat het hier om een stunt om hun nieuwe single te promoten?

Grofweg muilen

De twee zetten de video online nadat ze op Twitter veel kritiek kregen van fans over de manier waarop de twee sterren met elkaar kussen. “We zagen op Twitter dat jullie allemaal dingen zeiden over de manier waarop wij kussen, dat het er raar uitziet en dat we net een stel vissen zijn”, vertelt Shawn onder zijn video. “Dat doet wel een beetje pijn”, zegt Camila in de video. “Daarom willen we graag laten zien hoe we echt kussen.”

https://www.instagram.com/p/B2TF8KbgR5o/

De video had op een paar uur tijd al twee miljoen likes op Instagram. Hierboven kan je zien hoe de twee met elkaar kussen. Beoordeel vooral zelf wat je van de stunt vindt.

Kritiek op relatie

De relatie tussen Shawn en Camila kreeg al heel wat kritiek te verduren. Sommige fans denken namelijk dat de twee alleen maar samen zijn om hun single Señorita hoger in de hitlijsten te krijgen.

https://www.instagram.com/p/B1hL2AhH5L5/?utm_source=ig_embed

Die kritiek werd de 22-jarige zangeres afgelopen maand te veel. Zo postte ze een foto op haar Instagram waarin ze vertelde dat ze sociale media zo veel mogelijk probeert te vermijden in verband met negatieve kritiek. Als ze toch een overload aan negatief kritiek krijgt, dan focust de zangeres zich vijf minuten lang op haar ademhaling. Ze raadt haar fans ook aan om dat één keer per dag te doen. Camila vindt namelijk dat ze daardoor de rust in haar leven terug kan vinden.

Meer
Lees meer...