Netflixfilm ‘Reptile’ met Benicio Del Toro en Justin Timberlake krijgt officiële trailer

Netflix pakt dit najaar uit met een opvallende film. Reptile is een detectivefilm met Benicio Del Toro, Justin Timberlake en Alicia Silverstone in de hoofdrollen. De film verschijnt pas in oktober op Netflix, maar heeft nu al een officiële trailer gekregen.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red Notice, Bird Box en Don’t Look Up. Dit najaar wordt daar nog een indrukwekkende titel aan toegevoegd. Het gaat om detectivefilm Reptile met niemand minder dan Benicio Del Toro (Traffic, The Usual Suspects) en Justin Timberlake (In Time, The Social Network) in de hoofdrollen.

Reptile

Reptile zal de detective Tom Nichols (Benicio Del Toro) volgen tijdens zijn zoektocht naar de moordenaar van een jonge vastgoedmakelares. Maar in de zaak is niets wat het lijkt, waardoor Nichols “de illusies in z’n eigen leven moet ontrafelen”. “Ik hield van de onvoorspelbaarheid”, vertelt hoofdrolspeler Benicio Del Toro. “Er waren een aantal ‘oh, shit‘-momenten die me echt in het verhaal sleurden.”

Justin Timberlake speelt de rol van Will, de echtgenoot van het slachtoffer. Ook hij benadrukt de spanning in de film. “Ik wilde zo snel mogelijk het einde bereiken, zoals je vaak hebt met een goed boek. Ik vond het geweldig om een personage te spelen dat constant moest reageren op de onvoorspelbaarheid van alles wat in zijn richting werd gegooid.” Ook Alicia Silverstone (Clueless, Batman & Robin) zal in de film te zien zijn. Zij speelt de rol van Judy, de echtgenote van detective Nichols.

De film wordt geregisseerd door Grant Singer, die tot op heden enkel videoclips regisseerde voor onder andere The Weeknd, Sam Smith en Taylor Swift. Het script werd ook geschreven door Singer, in samenwerking met hoofdrolspeler Benicio Del Toro en Benjamin Brewer. Die laatste was verantwoordelijk voor de visual effects in de Oscarwinnende film Everything Everywhere All At Once.

Reptile zal z’n wereldpremière maken op het Toronto International Film Festival en zal vanaf vrijdag 6 oktober 2023 te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Reptile:

Reptile verschijnt op vrijdag 6 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...