Justin Timberlake voegt tweede optreden in Sportpaleis toe

De comeback van zanger Justin Timberlake is al even een hot topic in de muziekindustrie. Na enkele jaren stilte maakte Timberlake namelijk bekend dat hij deze maand met een nieuw album zal komen. Daarna vertrekt de zanger op tour en daarbij staat ook Antwerpen op het programma. Door de vele interesse is er nu zelfs nog een datum toegevoegd.

De laatste maanden werd het al duidelijk dat Justin Timberlake klaar leek te zijn voor een nieuwe start. Zo leende hij zijn stem aan enkele samenwerkingen, denk daarbij maar aan Keep Going Up met Nelly Furtado en Timbaland en de 3D – Justin Timberlake Remix van Jung Kook (BTS), en was hij ook te horen in de nieuwe Trollz.

Maar dat was nog niet genoeg, want op 15 maart verschijnt zijn nieuw album ‘Everything I Thought It Was’. Om dat te vieren bezoekt Timberlake ook opnieuw heel wat landen tijdens zijn nieuwe World Tour.

The Forget Tomorrow World Tour

Het Europese luik van de nieuwe tour zal op 26 juli 2023 van start gaan in Krakau (Polen) en trekt dan via Berlijn (Duitsland) naar het Sportpaleis in Antwerpen. Daar zal de zanger dus te zien zijn op 3 augustus. Na die stop houdt Timberlake ook nog halt in Birmingham, Manchester en Londen (Engeland), Amsterdam (Nederland), München en Keulen (Duitsland), Kopenhagen (Denemarken), Stockholm (Zweden), Hamburg (Duitsland) en Lyon (Frankrijk).

In eerste instantie zou de zanger dus één dag halthouden in het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 3 augustus. Maar door de vele interesse heeft Timberlake daar nu nog een datum aan toegevoegd. Ook op zondag 4 augustus zal de zanger namelijk in het Sportpaleis te zien zijn.

Tickets voor het concert op 4 augustus gaan volgende week, op 8 maart, in verkoop via deze link.


Meer
Lees meer...