Justin Timberlake komt naar het Sportpaleis

Daar is hij! Nadat zanger Justin Timberlake enkele weken geleden liet weten dat hij binnenkort met nieuwe muziek komt en daarna ook op tour gaat, heeft hij ook enkele Europese datums gedeeld. En daar ook België bij. De zanger zal op 3 augustus te zien zijn in het Sportpaleis in Antwerpen.

De comeback van zanger Justin Timberlake is al even een hot topic in de muziekindustrie. Na enkele jaren stilte maakte Timberlake namelijk bekend dat hij in 2024 met een nieuw album zal komen. Dat album heet ‘‘Everything I Thought It Was’ en verschijnt op 15 maart.

Toch is het niet tot dan wachten op nieuwe muziek van de zanger, want de laatste maanden leende hij zijn stem ook al aan enkele samenwerkingen. Denk daarbij maar aan Keep Going Up met Nelly Furtado en Timbaland en natuurlijk de 3D – Justin Timberlake Remix van Jung Kook (BTS).

The Forget Tomorrow World Tour

Begin januari kondigde Justin Timberlake in The Tonight Show With Jimmy Fallon al aan dat hij met zijn nieuw album ook opnieuw zal touren tijdens de The Forget Tomorrow World Tour. In eerste instantie kwam er heel wat kritiek op die aankondiging, aangezien de zanger enkel Amerikaanse datums bekendmaakte, maar ondertussen zijn er dus ook Europese datums.

Het Europese luik van de tour zal op 26 juli 2023 van start gaan in Krakau (Polen) en trekt dan via Berlijn (Duitsland) naar het Sportpaleis in Antwerpen. Daar zal de zanger dus te zien zijn op 3 augustus. Na die stop houdt Timberlake ook nog halt in Birmingham, Manchester en Londen (Engeland), Amsterdam (Nederland), München en Keulen (Duitsland), Kopenhagen (Denemarken), Stockholm (Zweden), Hamburg (Duitsland) en Lyon (Frankrijk).

Tickets voor het concert zijn vanaf 1 maart om 10.00 uur verkrijgbaar via deze link.

Meer
Lees meer...