Justin Timberlake kondigt grote wereldtournee aan

Justin Timberlake is helemaal terug! Nadat de zanger donderdag een eerste nieuw album in zes jaar tijd en bijhorende single aankondigde, heeft hij nu ook bekendgemaakt dat hij binnenkort opnieuw op wereldtournee trekt. Voorlopig zijn er daarvoor nog geen Europese datums, maar de kans is groot dat hij ook naar hier komt.

De terugkeer van Justin Timberlake zat er al enige tijd aan te komen. Zo loste hij de afgelopen maanden een samenwerking met zanger Jung Kook van BTS en maakte hij met Timbaland en Nelly Furtado het nieuwe nummer Keep Going Up. Daarnaast was hij ook te horen in de film Troll Band Together, waarvoor hij met zijn vroegere bandleden van *NSYNC een nieuw lied maakte.

Vorige week bracht hij dan op een speciaal concert in Memphis al een eerste keer het lied Selfish. Dat nummer kreeg donderdag een officiële release, met bijhorende videoclip. De eerste reacties daarop zijn alvast zeer positief waardoor er wordt uitgekeken naar het nieuwe album van Justin Timberlake. Dat album, met de naam ‘Everything I Thought It Was’ komt eraan op 15 maart.

‘The Forget Tomorrow World Tour’

Maar er is meer. Op bezoek bij The Tonight Show With Jimmy Fallon maakte Justin Timberlake, na enig aandringen, namelijk bekend dat hij op wereldtournee zal gaan. Die tour kreeg de naam ‘The Forget Tomorrow World Tour’ en gaat van start in Vancouver, Canada op 29 april. Daarna trekt de tour ook zeker al naar Seattle, Phoenix, Fort Worth, Raleigh en Miami in de Verenigde Staten. Voorlopig zijn er nog geen datums aangekondigd voor Europa, maar de kans lijkt groot dat Justin Timberlake ook naar hier komt.

Kijk hier naar Justin Timberlake bij The Tonight Show With Jimmy Fallon:

Meer
Lees meer...