Justin Timberlake kondigt nieuw album aan en dropt eerste single ‘Selfish’

Justin Timberlake is terug! De bijna 43-jarige zanger heeft zojuist zijn eerste album in zes jaar tijd aangekondigd. Dat krijgt de naam ‘Everything I Thought It Was’ en zal beschikbaar zijn vanaf 15 maart. Vanaf releasete Justin Timberlake met Selfish al meteen een eerste single en die klinkt helemaal zoals we van hem gewoon zijn.

De terugkeer van Justin Timberlake komt uiteraard niet compleet uit de lucht gevallen. De zanger bracht vorige week tijdens een speciaal concert in Memphis al een eerste keer het lied Selfish. Het is een soort midtempo ballad met – hoe kan het ook anders – de liefde als thema. De song bewijst dat de sound van Justin Timberlake op zijn nieuwe album niet anders zal klinken dan wat we in het verleden gewoon waren.

Bij het lied hoort meteen ook een clip. Daarin zien we aanvankelijk Justin Timberlake repeteren voor een clip, terwijl hij steeds meer gefrustreerd raakt. Later wordt de clip meer en meer absurd om uiteindelijk weer in dezelfde studio te eindigen.

Comeback

De komende week zal Justin Timberlake heel wat promo’s afwerken voor zijn comeback. Zo wordt hij deze week verwacht in The Tonight Show With Jimmy Fallon en in Saturday Night Live.

Ook de afgelopen tijd was Justin Timberlake al opvallend actief. Zo loste hij een samenwerking met zanger Jung Kook van BTS en maakte hij met Timbaland en Nelly Furtado de nieuwe samenwerking Keep Going Up. Daarnaast was hij ook te horen in de film Troll Band Together, waarvoor hij met zijn vroegere bandleden van *NSYNC een nieuw lied maakte.

Luister hier naar Selfish van Justin Timberlake:

Meer
Lees meer...