Jung Kook (BTS) lost samenwerking met Justin Timberlake

Jung Kook van BTS heeft vandaag zijn samenwerking met de Amerikaanse zanger Justin Timberlake gelost. Het gaat om een nieuwe versie van het nummer 3D (feat. Jack Harlow). In de nieuwe versie is de rap van Jack Harlow vervangen door een nieuw vers door Justin Timberlake, die ook doorheen de rest van het nummer te horen is.

Het is ondertussen bijna exact twee maanden geleden dat Jung Kook van BTS de tweede single van z’n album ‘GOLDEN’ loste. Na Seven (feat. Latto) dat al in juli verscheen, was het de beurt aan 3D (feat. Jack Harlow). Het gaat om een r&b-popnummer dat meteen vergeleken werd met de muziek van Justin Timberlake uit de nillies. En nu is er ook een versie met Justin Timberlake himself.

3D – Justin Timberlake Remix

BIGHIT MUSIC kondigde gisteren de release van 3D – Justin Timberlake Remix aan. En nu is de versie dus al uit. Het nummer begint exact hetzelfde als de originele versie, maar tijdens het tweede deel van het eerste refrein krijgen we plots Justin Timberlake te horen. Hij opent met: “Careful what you ask for,
Jung and JT on the main now
“. Vervolgens neemt de Amerikaan het volledige tweede vers voor z’n rekening en blijkt hij harmoniseren met Jung Kook doorheen de rest van het nummer.

Eerder deze week kondigde BIGHIT MUSIC ook aan dat Jung Kook, samen met RM, Jimin en V, binnenkort aan z’n verplichte legerdienst zal beginnen. De andere drie leden van BTS – Jinj-hope en SUGA – zijn al bezig aan hun dienstplicht. Vermoedelijk zullen alle leden van BTS in juni 2025 terug zijn, waarna ze opnieuw muziek zullen kunnen maken als groep van zeven.

Beluister hier 3D – Justin Timberlake Remix:

Meer
Lees meer...