Jung Kook (BTS) lost sexy solonummer ‘Seven (feat. Latto)’

Jung Kook van BTS heeft zijn solonummer Seven (feat. Latto) op de wereld losgelaten. Jung Kook is het jongste lid van BTS, wat in Zuid-Korea de maknae genoemd wordt, maar we moeten hem duidelijk niet meer als de baby van de groep behandelen. Seven gaat namelijk – en niet eens subtiel – over seks.

Dertien maanden geleden kondigden de leden van BTS aan dat ze zich de komende maanden zouden focussen op hun solowerk. Daardoor kregen we ondertussen vier albums (‘Jack in the Box’ van j-hope, ‘Indigo’ van RM, ‘FACE’ van Jimin en ‘D-DAY’ van SUGA) en verschillende singles en samenwerkingen. De volgende die nu een single gelost heeft, is Jung Kook.

Seven (feat. Latto)

Jung Kook houdt het voorlopig dus op een single, maar liet onlangs nog weten dat hij ook nog werkt aan zijn soloalbum. Seven (feat. Latto) is een suggestief nummer dat in twee versies bestaat. In de clean version zingt Jung Kook “Night after night, I’ll be loving you right“, wat in de explicit version “I’ll be f*cking you right” wordt. Ook Latto neemt geen blad voor de mond in haar rap.

In de videoclip volgen we Jung Kook en zijn vriendin, gespeeld door actrice Han So-hee, tijdens een bewogen week. Wat begint met een discussie tijdens een etentje op maandag, escaleert al snel tot een hevige ruzie in een overstroomd wassalon en zelfs een begrafenis op zaterdag. Op die begrafenis, waar Jung Kook in de kist ligt, is het aan Latto om haar vers te rappen, waarna Jung Kook toch weer (op hilarische wijze) ontwaakt. Op de laatste dag van de week wordt de strijdbijl (en dus niet Jung Kook) dan toch begraven.

Met de release van Jung Kook hebben zes van de zeven leden van BTS nu minstens één officieel solonummer gelost in het afgelopen jaar. Enkel V moet zijn officiële solodebuut nog maken, maar ook hij liet al weten dat hij aan z’n solowerk bezig is.

Bekijk hier de videoclip van Seven (feat. Latto):

Meer
Lees meer...