Jung Kook (BTS) lost catchy single ‘3D (feat. Jack Harlow)’

Jung Kook van BTS heeft zijn tweede single van het jaar gelost. Na Seven (feat. Latto) in juli is er nu het nummer 3D. Voor 3D werkte Jung Kook opnieuw samen met een rapper. Deze keer gaat het om niemand minder dan Jack Harlow.

Het zijn drukke dagen voor de fans van BTS. Drie weken geleden loste V zijn eerste soloalbum ‘Layover’, vorige week begon SUGA aan zijn legerdienst en kwam het nieuws dat alle leden hun contract verlengd hebben en deze week is er alweer een nieuw nummer. Jung Kook, het jongste lid van de groep, heeft na Seven nu ook 3D op de wereld losgelaten.

3D (feat. Jack Harlow)

3D werd aangekondigd na het optreden van Jung Kook op het Global Citizen Festival in New York. Enkele uren na de aankondiging kwamen we te weten dat het een samenwerking met Jack Harlow is. 3D is een r&b/popnummer, dat iets wegheeft van de muziek van Justin Timberlake en Timbaland in de nillies. Ook de videoclip lijkt bij momenten recht uit dat tijdperk te komen.

Bij de aankondiging van 3D (feat. Jack Harlow) liet BIGHIT MUSIC al weten dat het nummer “nog volwassener ging zijn dan Seven“. In Seven, de vorige solorelease van Jung Kook, zong hij (vooral in de explicit version) over seks en dat wel zeven dagen per week. En toch is 3D nog wat explicieter. Het nummer gaat zo over een langeafstandsrelatie, waarbij Jung Kook aangeeft dat videoseks (twee dimensies) toch niet hetzelfde is als de real deal (drie dimensies). En ook Jack Harlow neemt in zijn vers geen blad voor de mond.

3D heeft ook een Alternate Version. Dit is exact hetzelfde nummer, zonder het deel van Jack Harlow.

Bekijk hier de videoclip voor 3D (feat. Jack Harlow):

Beluister hier 3D (feat. Jack Harlow) (Alternate Version):

Meer
Lees meer...