Jung Kook (BTS) lost teaser voor nieuwe single ‘3D (feat. Jack Harlow)’

Tijdens zijn optreden op het Global Citizen Festival in New York dit weekend kondigde Jung Kook van BTS zijn volgende single aan. Het nummer 3D, dat een samenwerking wordt met de rapper Jack Harlow, verschijnt nu vrijdag, op 29 september 2023. Vandaag is de officiële teaser voor het nummer al gelost.

Het zijn drukke dagen voor de fans van BTS. Zo’n twee weken geleden loste V zijn eerste soloalbum ‘Layover’, vorige week begon SUGA aan zijn legerdienst en kwam het nieuws dat alle leden hun contract verlengd hebben en deze week komt er alweer nieuwe muziek aan. Jung Kook, het jongste lid van de groep, zal na Seven nu ook zijn tweede single van het jaar droppen.

3D (feat. Jack Harlow)

Jung Kook stond dit weekend in z’n eentje op het Global Citizen Festival in New York. BTS trad in het verleden al op op de online corona-editie van het festival, maar nu was Jung Kook fysiek aanwezig. Hij bracht met Euphoria, Still With You en Seven drie van zijn solonummers. Voor dat laatste nummer bracht hij ook Latto mee. Jung Kook sloot zijn set af met een medley van de nummers Permission To DanceDynamite en Butter van BTS. Na zijn optreden verscheen er nog een video op de grote schermen van het festival en daarin werd het nummer 3D aangekondigd.

Niet veel later deelde BIGHIT MUSIC een officieel statement over het nummer. Daarin werd duidelijk dat het zou gaan om en pop/r&b-nummer en dat Jung Kook ervoor samenwerkte met Jack Harlow. In de officiële teaser voor 3D (feat. Jack Harlow) krijgen we de twee nu al samen te zien terwijl ze een potje aan het schaken zijn op een stoep. We zien ook Jung Kook met een grote hamer en op een witte trap. In het korte stukje van het nummer dat we al te horen krijgen, zingt Jung Kook: “I just wanna see you like that, see you like that, see you like that. I wanna see it in motion, in 3D“.

3D (feat. Jack Harlow) verschijnt op vrijdag 29 september 2023 om 6 uur Belgische tijd.

Bekijk hier de officiële teaser voor 3D (feat. Jack Harlow):

Meer
Lees meer...